Arkiv for Artikler

Bilfoliering i eget hus

Artikkeltyper: Nyhet.

Bilfoliering i eget hus Vår nye bilfolieringshall står nå klar til bruk. Vi har i mange år produsert og levert folie til biler, og har nå endelig fått monteringshall i eget hus! Dette gjør oss i stand til å ta på oss større bilfolieringsoppdrag året rundt. Den nye hallen rommer flere biler samtidig og våre montører … Les resten

Profilert treningstøy til Holmenkollstafetten?

Artikkeltyper: Nyhet.

Løpspakken for ditt bedriftslag

Er du vår nye designer/AD/Kreatør?

Artikkeltyper: Nyhet.

Kjært barn har mange navn! Du trenger ikke passe inn i alle rollene, men du må forstå kommunikasjon. I utgangspunktet er vi ute etter en dyktig og effektiv designer, men er du i tillegg typen som kan tenke helhet, konsept og trives i møte med kunden er det et stort pluss. Det er helt avgjørende … Les resten

Eksklusive trykksaker med lakk, laser og metalliske folier!

Artikkeltyper: Nyhet.

2016 ble året vi investerte stort i helt nytt etterbehandlingsutstyr, som gir oss helt unike muligheter innenfor etterbehandling av papir, med teknologier få andre i Norge kan skilte med. Kundene våre har nå begynt å få øynene opp for de nye mulighetene, og vil leverer eksklusive trykksaker som aldri før. Laserskjæring, spotlakk og metalliske folier er tydligvis noe som treffer markedet midt i hjertet.

Årsmøtekonsept for Baderingen

Artikkeltyper: Case-study and Forside.

Konsis leverte et komplett konsept til Baderingen sitt årsmøte; i samarbeid med kunden jobbet vi med alt fra ide ide og konseptutvikling, design, trykking, profilartikler og pakking.  Et godt eksempel på hvordan produktspekteret kan skape en god helhet for ditt arrangement. Deltagerne på årsmøtet fikk velkomstpakke på hotellrommene, liten kickstarter under møtet, bonuspakker med gaver, … Les resten

Konsis utvider sortimentet!

Artikkeltyper: Nyhet.

Vi går spennende tider i møte, og nå har vi en stor nyhet til deg!

Lakk, laser og metalliske folier!

Artikkeltyper: Nyhet.

Vi har nettopp installert nye, moderne maskiner som gir oss en rekke nye muligheter innenfor etterbehandling av papir, med teknologier få andre i Norge kan skilte med. Med laserskjæring, spotlakk og metalliske folier kan vi få trykksakene dine til å skinne og skille seg ut i mengden.

Messe fra A til Å

Artikkeltyper: Case-study.

Idun Idémesse gikk av stabelen for niende gang i lokalene til Idun og BaKo på Hvam, rett utenfor Oslo. Temaet for årets messe var «Påvirket av fremtiden», og tok for seg trendene Idun mener er viktigst for å skape god vekst i bakeri- og konditorbransjen. Og da Idun trengte hjelp med håndtering av alt fra design til montering av veggdekor, var vi naturligvis ikke vonde å be.

DogA – Utstilling Herfra

Artikkeltyper: Case-study.

«Herfra» er en utstilling av Norges design- og arkitekturfremtid. Her kan du se de beste prosjektene fra konkurransen Unge talenter 2016 i et banebrytende utstillingsdesign, signert en gjeng lovende designere og arkitekter.

Nobels Fredssenter – Den farlige prisen

Artikkeltyper: Case-study.

“Den Farlige Prisen” er en utstilling om fredsprisen i 1935, som gikk til den uredde pasifisten Carl von Ossietzky, som varslet om tyskernes ulovlige opprustning før 2. verdenskrig.