Ledige stillinger

VI SØKER EN DESIGNER/AD/KREATØR

Kjært barn har mange navn – du trenger ikke passe inn i alle rollene, men du må forstå kommunikasjon. I utgangspunktet er vi ute etter en dyktig og effektiv designer, men er du i tillegg typen som kan tenke helhet, konsept og trives i møte med kunden er det et stort pluss. Det er helt avgjørende at du har flere års relevant erfaring fra tilsvarende stilling eller arbeid. Vi ønsker oss en ny kollega som har noe å tilføre teamet og som ønsker å utvikle seg sammen med oss.

Vi kan tilby et ambisiøst miljø som vokser med oppgavene vi får fra kundene våre. Vi er i dag 9 kreatører – vårt mål er å skape enkel og treffsikker kommunikasjon.

Ta kontakt med Thomas Langseth for mer informasjon om stillingen. Send mail til: thomas@konsis.no eller ring 92 88 25 24.
Vi er alltid på jakt etter dyktige folk!

Medarbeiderne i Konsis er vår viktigste ressurs og med en stadig økende ordremengden har Konsis siden oppstarten i 1992 hatt en organisk vekst. Vi trenger derfor med jevne mellomrom nye flinke medarbeidere som kan være med å bidra til at vi kan fortsette å levere gode tjenester og produkter også fremover. Har du kompetanse som kan passe Konsis, ta kontakt med daglig leder, André Bratli på e-post andre@konsis.no.