Arkiv for Artikler

Påsketips

Dagene blir lenger, lufta blir varmere og sola er sterk nok til å skape klisterføre i både bymark og på fjellet – det er slik du vet at påsken nærmer seg med stormskritt. Det er ikke bare synet av asfalt og varme solvegger som får frem påskestemningen – butikkvinduer dekoreres i gult, påskeprodukter selges i hopetall og salgskampanjene står i kø. Påsken kommer alltid brått på, derfor er vi i Konsis klare til å hjelpe deg når kvalitet er viktig og fristene er korte.

Utendørs messeutstyr

Artikkeltyper: Wiki.

Når man har himmelen som tak men begrenset bakkeareal, lønner det seg å tenke i høyden. Dette gjelder også utendørsarrangementer. Hvordan geleider man mennesker i store festivalområder? Hvordan synliggjør man arrangementer under åpen himmel? Hvordan skaper man oppmerksomhet rund messestanden sin utendørs? Vi har noen forslag til hvordan man skaper et synlig og helhetlig utendørsarrangement.

A-post og B-post slås sammen

Artikkeltyper: Nyhet.

Fra 1. januar 2018 skiller man ikke lenger mellom A-prioritert og B-økonomi.

HELLI blir en del av Konsis

Artikkeltyper: Nyhet.

Fra årsskiftet blir byrået HELLI en del av Konsis. HELLI er et byrå med tre ansatte som leverer effektiv reklame på trykte og digitale flater. HELLI ble startet av Erik Helli i 1982 og har drevet lønnsomt hvert år siden oppstarten. De siste årene har hovedfokuset vært på web.

Dunkampanje

Artikkeltyper: Nyhet.

Gjelder t.o.m. 31. mai

Nestlé i nye lokaler

Artikkeltyper: Case-study and Forside.

Nestlé flyttet nylig inn i nye flotte lokaler på Skøyen. Nestlé har i prosessen vært opptatt av at de nye lokalene skal være funksjonelle, i tillegg til at de får frem Nestlés særpreg. Konsis har bistått med testing av ulike løsninger og produksjon på en rekke ulike medier for å skape det optimale kontorlandskapet.

My Bakery har fått ny logo!

Artikkeltyper: Nyhet.

My Bakery er nå en av Norges ledende leverandører av bake-off produkter og med nytt hovedkontor rett ved Gardermoen var tiden inne for å modernisere den grafiske profilen. Konsis fikk tillit, og nærmest frie tøyler, til å komme med endringsforslag. Etter noen gode arbeidsmøter med Alexander Clausen, som er markedssjef i My Bakery, kom vi … Les resten

Bilfoliering i eget hus

Artikkeltyper: Nyhet.

Bilfoliering i eget hus Vår nye bilfolieringshall står nå klar til bruk. Vi har i mange år produsert og levert folie til biler, og har nå endelig fått monteringshall i eget hus! Dette gjør oss i stand til å ta på oss større bilfolieringsoppdrag året rundt. Den nye hallen rommer flere biler samtidig og våre montører … Les resten

Er du vår nye designer/AD/Kreatør?

Artikkeltyper: Nyhet.

Kjært barn har mange navn! Du trenger ikke passe inn i alle rollene, men du må forstå kommunikasjon. I utgangspunktet er vi ute etter en dyktig og effektiv designer, men er du i tillegg typen som kan tenke helhet, konsept og trives i møte med kunden er det et stort pluss. Det er helt avgjørende … Les resten

Eksklusive trykksaker med lakk, laser og metalliske folier!

Artikkeltyper: Nyhet.

2016 ble året vi investerte stort i helt nytt etterbehandlingsutstyr, som gir oss helt unike muligheter innenfor etterbehandling av papir, med teknologier få andre i Norge kan skilte med. Kundene våre har nå begynt å få øynene opp for de nye mulighetene, og vil leverer eksklusive trykksaker som aldri før. Laserskjæring, spotlakk og metalliske folier er tydligvis noe som treffer markedet midt i hjertet.