Mobile-first nettside for Coloro

  • Mobile-first nettside for Coloro

Nye mobile-first nettsider for en av norges ledende leverandører av trykkmaskiner og servicetjenester. Med modulbasert og fleksibelt oppsett som kan tilpasses et bredt produkt og tjenestespekter.

Løsningen

Nettsidene er basert på egenutviklet design og teknisk løsning med Wordpress i bunn. Designet er satt opp med moderne mobile-first tankegang; all basisfunksjonalitet er tilgjengelig på mobil, mens større skjermer og enheter progressivt får tilgang til ekstra muligheter.

Med å bygge løsningen rundt WordPress får Coloro et enkelt brukergrensesnitt for publisering og organisering av innhold, utvidet med ekstra verktøy og funksjonalitet laget spesifikt for Coloro.

Fleksibelt innhold

Coloro - Case study devices

Coloro AS har et bredt utvalg produkter innenfor vidt forskjellige produktkategorier. Nettsidene måtte være fleksible nok til å kunne presentere både produktsider med dyptgående tekniske beskrivelser, galleri og brosjyre materiell, samt korte beskrivelsesider på maks et par tekstlinjer og alle andre mellomvarianter.

For å løse dette ble det lagt opp en felles side- og produktmal som dynamisk tilpasser hvilke elementer som vises på siden, basert på innholdet brukerne legger inn. De samme modulene er fleksible nok til å brukes på alt fra info til produktsider.