Utendørs messeutstyr

  • Utendørs messeutstyr

Når man har himmelen som tak men begrenset bakkeareal, lønner det seg å tenke i høyden. Dette gjelder også utendørsarrangementer. Hvordan geleider man mennesker i store festivalområder? Hvordan synliggjør man arrangementer under åpen himmel? Hvordan skaper man oppmerksomhet rund messestanden sin utendørs? Vi har noen forslag til hvordan man skaper et synlig og helhetlig utendørsarrangement.

Wayfinding og synliggjøring med messeutstyr

På arrangementer hvor det er flere tusen besøkende, har er det lurt å ha skilter og kjennemerker som kan sees på svært lang avstand.

Plassbesparende budskap med oppblåsbare påler

Å ha messeutstyr som strekker seg i høyden, er alfa omega for å syntes utendørs. Oppblåsbare påler finnes i opp til 2,5 meter høyde, uten at de tar nevneverdig plass på bakken. Pålene finnes i ulike tykkelser og gjør seg godt som bakgrunn for bilder til sosiale medier, samtidig som de kan brukes til å gjennomføre en større helhet på standen eller arrangementet.

Synes i høyden med beachflagg

Den røde tråden i et arrangement eller i en stand er viktig for helhetsinntrykket, men for å få folks oppmerksomhet fra avstand, er det nødvending å strekke seg litt i høyden. Våre største beachflagg strekker seg 4,5 meter i høyden og kan brukes til både wayfinding og synliggjøring. Store beachflagg er perfekt for å markere vannstasjoner, utsalgssteder, toaletter og møtepunkter på store utearrangementer. Inne på et vanlig messeområde vil beachflagg som strekker seg 4,5 meter i været vekke nysgjerrighet hos besøkende fra alle kanter!

På bakkeplan

Når du først har folks oppmerksomhet og de har oppdaget deg, er målet å få frem er tydelig og minneverdig budskap. Budskapet i seg selv, burde være gjennomtenkt og velformulert, men hva er et godt budskap verdt om det blekner bland alle de andre budskapene?

Skill deg ut

Du vil at folk skal legge merke til deg og snakke om deg når de kommer hjem. Hva er den enkleste måten å gjøre det på? Bygg din stand av messeutstyr som gjør at folk vil ta bilde av det, ta det med seg hjem og vise det frem til venner og familie.

Oppblåsbart telt

Teltene med en oppblåsbar ramme av høykvalitet TPU plast i svart eller hvit, gjør spesialtilpassning lett og montering enda lettere. Teltene leveres med stormline, barduner og en elektrisk pumpe inkludert som standard, slik at du har alt du behøver til å montere og feste teltet utendørs på få minutter.

ChairIt

Strandstoler som har plass til flere voksne, gjør at folk ser to ganger. ChairIt er over 150 cm høy og hele duken kan trykkes i 4-fargers digitaltrykk. Duken kan lett byttes ut, slik at budskap stadig kan endres, mens den slitesterke stolen kan brukes igjen, år etter år.

Gi folk en plass å sitte

Sitteplasser er alltid en god idé på store arrangementer. Folk ønsker seg ofte et sted å sitte, og om det er din stand, er sannsynligheten for at ditt budskap blir husket større. Saccosekker har to store trykkflater og et avtagbart trekk. Saccosekkene egner seg like godt ute som inne!

Knytt det hele sammen med profilering

For å knytte sammen et godt arrangement, er det profilartiklene som utgjør den store forskjellen. At alle de ansatte har like klær fører til at folk vil kjenne igjen hvem som henvender seg til dem med en gang. Å kunne gi fra seg en profilert flaske med vann i varmen, en regnponcho på en værtung dag, eller et handlenett til å ha brosjyremateriell i, øker sannsynligheten for at logoen din vil få leve videre i hukommelsen til vedkommende i noen timer, uker eller år til. Se vårt brede utvalg av profilartikler her.

Produksjonen har bl.a. bestått av:
Beachflagg, Oppblåsbare påler, Promostoler