Jobbe hos Konsis

Vi er stadig på utkikk etter dyktige medarbeidere! Nå skal vi utvide Konsis-teamet med fire mennesker. Under finner du informasjon om de ledige stillingene vi har for øyeblikket. Vi håper å høre fra deg om du ønsker å bli en del av Konsis, og om du mener du er riktig person for en av disse stillingene!

Seniordesigner

Du trenger ikke å kunne alt, men du må være nysgjerrig på faget ditt! Du ønsker å påvirke måten vi jobber på, og kvaliteten vi leverer. I Konsis vil du få ansvar, og du vil være en viktig medspiller i prosjekter fra A til Å. Vi leter etter en designer med noen års erfaring, en som ønsker å utvikle seg sammen med oss.

Utvikler

Vi søker en webutvikler med god erfaring med Wordress. Som utvikler i Konsis får du muligheten til å forme din egen arbeidsplass i en avdeling som er i vekst. Vårt mål er å skape verdier for kundene våre, og et knallfint sted å være for deg og meg!

Interaksjonsdesigner

Vi trenger kremen av kremen – en dyktig designer som har erfaring med digitale flater. Vi ønsker oss en kollega som trives med mange baller i luften og varierende arbeidsoppgaver.

Du vil designe komplekse nettløsninger, displayannonser og alt i mellom – Vi gleder oss til å møte deg!

Prosjektleder

Konsis søker en dyktig og engasjert prosjektleder med erfaring fra salg og prosjektledelse i grafisk bransje.

Som prosjektleder vil din arbeidshverdag bestå i å knytte kontakt med nye kunder og pleie eksisterende kunder. Du skal bistå kunden med å velge de rette løsningene, og sørge for at vi leverer et produkt både vi og kunde kan være stolte av.

Vi kan love deg en hektisk og spennende hverdag, gode kolleger og spennende arbeidsoppgaver. Du vil få ansvar for egen kundeportefølje og vil utgjøre et viktig bindeledd mellom kunde og produksjon.

Kategorier: