Konsis søker allsidig montør - Konsis

Konsis søker allsidig montør

Kunne du tenke deg en litt annerledes montørhverdag? En montørhverdag hvor ingen dager er like, og hvor du inkluderes i planleggingsprosessen og får dele av din ekspertise og erfaring? Da burde du lese videre her.

Bli montør i Konsis og jobb sammen med disse to - Stian og Martin

For som montør i Konsis er du kanskje nede i monteringshallen og monterer bilfolie den ene dagen, mens du dagen etter er ute hos kunde for å montere tapet eller henge opp den nyeste kreasjon fra interiøravdelingen.

Ja, for du vil jobbe tett med både interiørarkitektene våre, produksjonen her på huset, og selvfølgelig med våre prosjektledere. Og kunden da – så klart. Din ekspertise på feltet vil bli høyt verdsatt, og vi håper du tar med deg et nytt, friskt blikk og ønsker å sette ditt preg på våre prosjekter.

Kvalifikasjoner

Om du er utdannet det ene eller det andre er ikke så viktig for oss. Det viktigste er at du anser deg selv som en over snittet handy, fingernem montør. Har du i tillegg erfaring med montering av folie, er dette et enormt pluss. Likevel har vi stor tro på at dersom du i bunn er handy og ellers lærevillig, så kan det aller meste annet læres.

For å passe inn i jobben og med gjengen her i Konsis er det dog tre ting vi ser på som avgjørende:

  1. Vi liker positive og løsningsorienterte folk
  2. Vi er en effektiv gjeng, og ser gjerne at dette er noe du også identifiserer deg med
  3. Nøyaktig. Du må være nøyaktig – ingen liker en skeiv tapet..

Og jo – du må ha førerkort i minimum klasse B. Der er vårt eneste krav.

Speil, lys og folie på vegger montert av montør i Konsis, for Wang
Murfolie montert av montører i Konsis, for Wang

Send en søknad

Så, høres dette ut som en reise du vil begi deg ut på – din helt egen, litt annerledes montørhverdag? Send oss en søknad da, vel. Søknad kan sendes på mail til daglig leder i Konsis; André Bratli på andre@konsis.no

Har du også tidligere prosjekter å vise til, må du gjerne legge til disse. De tas imot med stor glede.

Er du fortsatt litt usikker på hva en stilling som montør i Konsis innebærer? Her kan du se et utvalg av type jobber en montør i Konsis jobber med til daglig.