Konsis styrker laget med fire ledige stillinger - Konsis

Konsis styrker laget med fire ledige stillinger

I september kunne vi med glede dele nyheten om vår satsing på interiørarkitektur. Den nye avdelingen tilbyr komplette interiørløsninger for offentlig og privat virksomhet, og har ikke hatt lite å drive med siden oppstart. Nå trenger både de og andre avdelinger flere på laget.

At dette var noe markedet savnet var vi klar over, men at vi etter bare 3 måneder er nødt til å ansette enda flere hadde vi aldri drømt om.

André Bratli, daglig leder i Konsis

LES OGSÅ: Vi satser stort med egen interiørarkitekturavdeling

Avdelingen er et perfekt supplement til våre eksisterende tjenester, og oppdragene har ikke latt vente på seg. Siden oppstarten har interiørarkitekturavdelingen blant annet designet kontorlandskap, restauranter og utsmykket skoler.

“Satsningen har gått over all forventning! Basert på trykket vi opplever, er det tydelig at kreative tjenester, trykkeri og interiørarkitektur er en vinnende kombinasjon”, forteller prosjektleder Camilla Mørstad. Hun ser frem til å få flere ressurser med på laget, som en ny interiørdesigner.

Les mer om stillingen som interiørdesigner her.

Konsis jakter nye kolleger for å styrke laget
Konsis jakter nye kolleger

Trenger flere dyktige medarbeidere

I takt med veksten av interiøroppdrag og generell pågang i produksjonen melder også behovet seg for flere dyktige medarbeidere på andre avdelinger. Vi lyser derfor ut følgende stillinger;

Kategorier: