Konsis søker prosjektleder - Konsis

Konsis søker prosjektleder

Har du erfaring fra grafisk bransje? Grunnet økt aktivitet og en stadig økende kundemasse, søker Konsis en ny prosjektleder

Stillingstittel: Prosjektleder
Frist: Snarest
Ansettelsesform: Fast

Prosjektlederen vil ta over deler av en eksisterende kundeportefølje og utvikle denne videre.

Oppgaver som prosjektleder

Arbeidsoppgavene består i å videreutvikle og pleie eksisterende kunder, samt knytte kontakt med nye. Du skal være Konsis ansikt utad, og utgjøre et viktig bindeledd mellom kunde, byrå og produksjon. Du kommer til å jobbe tett med markedsavdelinger i større og mindre selskaper. Det er en fordel at du er kreativ og leken, da du skal rådgi kundene og finne best mulig løsninger. Du vil kunne tilby hele Konsis’ produkt- og tjenestespekter, som består av alt fra kreative tjenester, interiørarkitektur, foto og selvfølgelig alt vi kan produsere i våre topp moderne produksjonslokaler.

I tillegg til å rådgi kundene med gode løsninger vil du ha ansvar for kalkulasjon, tilbud- og ordreføring, samt koordinering av jobber i byrå/produksjon.

I Konsis vil du bli en del av et levende og innovativt fagmiljø. Vi tilbyr en spennende stilling med en hektisk og variert arbeidshverdag. Med gode kollegaer i et godt arbeidsmiljø, vil du få varierte arbeidsoppgaver og konkurransedyktige betingelser.

Om arbeidsgiveren

Konsis er et komplett kommunikasjonshus. Med over 40 kreative og løsningsorienterte medarbeidere, et stort trykkeri, eget design- og digitalbyrå, samt eget moderne fotostudio, løser vi hver dag små og store oppdrag. Vi er effektive, presise og leverer alltid kvalitet!

Selskapet er i vekst, og økonomien i selskapet er god. Vi holder til i attraktive lokaler på Økern i Oslo.

LEES OGSÅ: Konsis styrker laget med fire ledige stillinger

Kategorier: