Konsis tar sats!

Vi trenger flere utviklere som kan skrive ryddig kode, er opptatt av smidighet og bidrar med nye idéer. For å gi våre kunder den servicen de fortjener og et tilbud som gjør hverdagen enklere, fortsetter vi å satse på kreativitet og høy digital kompetanse!

Av Thomas Langseth

Byråleder og rådgiver hos Konsis

Kontakt Thomas Langseth

Alt på ett sted!

Konsis har alltid vært innovative og tilpasset seg markedet på en smart og lønnsom måte. Nå opplever vi økende etterspørsel etter kreativitet og digital kompetanse, det tar vi selvfølgelig på alvor! Som en av landets ledende bedrifter innen trykk og grafisk produksjon, ser vi viktigheten av å tilby alt på ett sted!

Vi er tilsammen 42 medarbeidere, og 13 av oss utgjør det «kreative teamet» i Konsis. Satsingen på design, reklame og digitale tjenester startet for alvor i 2015. På rekordtid har vi bygget opp et sterkt team med alt fra designere, webutviklere, interaksjonsdesignere, rådgivere til egen fotograf.

Er du den vi leter etter?

I dag har vi to utviklere; en front end- og en fullstack-utvikler. Nå trenger vi en ambisiøs utvikler som ønsker å bygge noe spennende og solid sammen med oss.

En fullstack-utvikler står øverst på ønskelista, men det aller viktigste er at vi finner en som digger kode og har riktig innstilling. Sammen skal vi nemlig skape verdier for kundene våre, og et fint sted å være for alle som jobber her.

Kjenner du noen som kan passe inn i vårt team? Vi bli kjempeglade om du sprer det glade budskap. Er du utvikler, og ble litt nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Konsis bør du ta kontakt med Thomas Langseth for en kort prat, eller send søknad med CV til thomas@konsis.no. Les mer om stillingen lenger ned.

PS! Vi er alltid på jakt etter dyktige folk. Om du er utvikler, designer eller helt rå på sosiale medier hører vi gjerne fra deg.

Dette kan vår nye drømmekollega

Du trenger ikke å kunne alt, men i et fag som er i hyppig endring, krever det at du holder deg oppdatert. Vi vil legge til rette for at du fortsetter å videreutvikle deg, men du må også være nysgjerrig på faget ditt. Du ønsker å påvirke teknologivalgene og måten vi jobber på.

I Konsis vil du få stort ansvarsområde, og i motsetning til større byråer hvor du ofte jobber på mindre deler av helheten, vil du hos oss være en viktig medspiller i prosjekter fra start til slutt.

Dine viktigste tekniske kvalifikasjoner er

PHP 7.2+ // MySQL // WordPress (kan utvikle temaer og plugins fra bunnen av)

Du burde kunne

Javascript ES6 // OOP // Universell utforming // SEO

Kan du dette er det en kjempebonus

Kodedokumentering // WooCommerce

Vi tilbyr:

  • En arbeidsplass i utvikling
  • Utfordrende arbeidsoppgaver
  • Hyggelig arbeidsmiljø med høyt tempo
  • Moderne lokaler på Hasle, rett ved T-bane og buss
  • Kontinuerlig kompetanseutvikling gjennom jobboppgaver, kolleger og kurs
  • Tilgang til styrkerom, dusj og garderobe
  • Lønn etter avtale

Ble du litt nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Konsis bør du ta kontakt med meg på telefon 92 88 25 24 for en kort prat, eller send søknad med CV til thomas@konsis.no.

Thomas Langseth, Byråleder

Kategorier: