Konsis utvider dekor- og displayavdelingen

Konsis har hatt god vekst innen dekor og display de siste årene. Denne uken er det gjort nok en investering, som vil sørge for at våre kunder i ennå større grad vil kunne få premium produkter raskt levert i både små og store opplag.

Det nyeste tilskuddet til maskinparken er en Agfa Jeti Titan Flatbed UV plotter. Vi har allerede en tilsvarende maskin, men den nye maskinen har noen oppgraderinger i form innebygget primer-funksjon og større fargerom. Dette gjør at vi nå kan levere trykk på alt av flate materialer med ennå bedre fargegjengivelse enn vi har kunnet tidligere. Med to maskiner av samme type står vi nå godt rustet til å ta i mot den økende ordremengden.

Med våre flatbed-maskiner har vi mulighet til å trykke på plater i størrelse 2×3 meter opp til 5cm tykkelse. For å illustrere hvordan dette fungerer i praksis, se filmen nedenfor, der vi først printer en akrylplate, for deretter å frese den ut på vårt Kongsberg skjærebord.

Med økt produksjonskapasitet gir det oss mulighet til å produsere ennå mer av blant annet disse produktene:

Trykk på akryl
Trykk på aluminium
Trykk på MDF
Trykk på finér og poppel

Vi investerer samtidig i en rull-rull enhet. Dette betyr at vi nå også kan trykke med UV-farge på rullbaserte medier i over 2,5 meter bredde. Med dette kan vi trykke på alt fra bannere på tekstil, canvas og PVC i høyere hastighet og med ennå høyere kvalitet enn tidligere.

Vi gleder oss til å ta i bruk den nye maskinen og begeistre våre kunder med uovertruffen printkvalitet!

agfa_titan

Vår kreative avdeling er også utvidet med økt kompetanse på dekor og interiørproduksjoner. Snakk med oss for å få planlagt og utført dine dekoroppdrag.

Klikk her for å se noe av det vi kan produsere innenfor dekor og display.