Bilfoliering i eget hus

Bilfoliering i eget hus
Vår nye bilfolieringshall står nå klar til bruk. Vi har i mange år produsert og levert folie til biler, og har nå endelig fått monteringshall i eget hus! Dette gjør oss i stand til å ta på oss større bilfolieringsoppdrag året rundt. Den nye hallen rommer flere biler samtidig og våre montører står klare til å dekorere dine biler.

Effektfull markedsføring!
En reklamefoliert bil er en av de rimeligste mediekanalene vi har.
Firmabilen befinner seg ofte godt synlig i bybildet, og vil med riktig profilering fungere som en rullende reklameplakat for ditt selskap eller kampanje. Vi har mulighet til å profilere bilen i firmaets drakt, så den er godt synlig og tiltrekker seg oppmerksomhet hvor enn den er.
Vi kan enten foliere deler av bilen til kampanjer eller aktiviteter, eller helfoliere for å også beskytte lakken til den dagen bilen skal selges eller leveres tilbake til leasingselskapet.

Vi har riss til din bil!
Vårt arkiv er til enhver tid oppdatert med de aller fleste biltyper, noe som gjør at vi kan tilpasse budskap og design nøyaktig til din bil. Våre designere lager gjerne designet til din drømmebil, eller du kan kontakte oss for å kjøpe ut riss til din bil og designe selv.
Riss av bil blir levert i Illustrator-format med riktig størrelsesforhold, så du kan gjøre et nøyaktig design på alle deler av bilen. I bildegalleriet øverst på siden ser du eksempler på riss og ferdig folierte biler.

Under ser du noen av våre siste bilfolie-prosjekter: