Kreativiteten øker i Konsis!

  • Kreativiteten øker i Konsis!

Endelig er våre to nye designere Elin Kulterud Bali og Øyvind Losnegard på plass. Satsningen på Design & Kommunikasjons avdelingen fortsetter.

I mars ansatte vi Thomas Langseth i den nyopprettede stillingen som byråleder med mål om å sette fokus på faglig og kommersiell utvikling av avdelingen. Etter kort tid forstod vi at en slik satsning også ville kreve flere kreatører.

De kreative ressursene kombinert med alt Konsis har av produksjonsmuligheter gjør oss til en sterk samarbeidspartner for våre kunder.

Før var vi syv, nå er vi ni!

Vi er glade og stolte over at Elin og Øyvind valgte Konsis som arbeidsplass. Det er tydelig at vi gjør mye riktig når vi tiltrekker oss så flinke folk. Nærmere 200 dyktige kandidater sendte oss CV og arbeidsprøver så interesse for stillingene var enorm.
Nå er vi ni kreatører med variert kompetanse som utfyller hverandre. Summen av dette gjør at vi kan påta oss flere og større kommunikasjonsoppdrag i alle kanaler.

Erfaring og friske impulser

Elin kommer fra jobben som designer i NXT/A2N Reklame og digitalbyrå. Hun har 8 års erfaring med utvikling av konsept, profil, markedsmateriell og kommunikasjon i digitale medier. Hun har jobbet med store kunder som Storcash, VIF fotball, Stabæk, Norges Energi og Egmont. Elin har stor arbeidskapasitet, og er alltid blid!

Øyvind kommer rett fra Norges Kreative fagskole (Kampus Kristiania). Han utmerket seg med en imponerende portefølje samt god forståelse for faget og bransjen. Vi gleder oss til å få friske impulser fra skolebenken.

Spisset fokus

Fokuset fremover vil være å fortsette den positive utviklingen av bedriften ved å løfte frem de gode egenskapene i hver enkelt medarbeider. Et godt samarbeid internt og med kundene er avgjørende for å fortsette den gode utviklingen. Ved å styrke det kreative teamet slik vi gjør nå viser at vi mener alvor sier Thomas Langseth

Det blir vanvittig spennende å møte høsten med et så kompetent og motivert team. Vårt fokus vil fortsatt være å lage enkel, treffsikker og spennende kommunikasjon, men viktigst av alt er at vi skal være en løsningsorienterte og lettbeint samarbeidspartner for nye og gamle kunder.