Vi søker flere flinke folk! - Konsis

Vi søker flere flinke folk!

Vi er i vekst og har mye å gjøre i alle avdelinger. Det gjør at vi har behov for økt kapasitet og har flere ledige stillinger ute. Les mer om de her, og søk gjerne dersom du finner en stilling som passer deg:

Konsis søker prosjektleder

Har du erfaring fra grafisk bransje? Trives du med å rådgi andre på det du kan best, og elsker å finne best mulig løsning for kunden?

Da foreslår vi at du leser mer om denne stillingen!

Vi er nemlig på jakt etter en prosjektleder som klør i fingrene etter å videreutvikle, pleie og dele av egen ekspertise med eksisterende kunder, samt knytte kontakt med nye.

Les mer og søk på stillingen her >>

Konsis søker tekstforfatter

Liker du å skape godt innhold som engasjerer? Har du en god penn og motiveres av å skrive tekster som begeistrer? Har du i tillegg en innebygd forståelse for hvilket språk og type innhold som passer i hvilke kanaler, og vet å håndtere disse kanalene? Da burde vi ta en prat! 

Stillingen er fordelt mellom internt og eksternt arbeid, hvorav halvparten av tiden går til produksjon, markedsføring og markedskommunikasjon av intern merkevare ut mot våre kunder. Resten av tiden vil du jobbe eksternt og gjøre de samme type oppgavene på vegene av noen av våre kunder. 

Du vil få et stort spillerom til å forme denne delen av rollen og bli med på en spennende utvikling på veien videre. 

Les mer om stillingen her >>

Konsis søker interiørarkitekt

Er du lidenskapelig opptatt av å tegne, designe og prosjektere interiørløsninger for andre? Liker du å holde kontakten med kunder og leverandører, og trives godt med ansvar og løpende oppfølging?

Da er dette kanskje jobben for deg!

Arbeidshverdagen vil bestå av:

  • Design av komplette interiørkonsepter, i samarbeid med fagansvarlig og resten av teamet.
  • Utarbeide prosjektbeskrivelser, lage moodboards og holde presentasjoner
  • Produsere tekniske tegninger til entreprenører og egne montører
  • Design og produksjon av interiørdekor, som kunst, tapeter, foliering, osv

Vi trenger en dreven interiørarkitekt med høy interesse for kreativt bruk av materialer og som streber etter å holde seg oppdatert på utvikling og trender som beveger seg i markedet. Og som kanskje til og med tør å være en trendsetter, hvem vet?

Høres det ut som deg? Les mer her >>

Konsis søker allsidig montør

Kunne du tenke deg en litt annerledes montørhverdag? En montørhverdag hvor ingen dager er like, og hvor du inkluderes i planleggingsprosessen og får dele av din ekspertise og erfaring?

Vi har et bredt produktspekter, så du bør ha erfaring med foliemontering og være en allsidig handyman/kvinne.

Vi er på utkikk etter deg som har:

  • God erfaring med montering av folie
  • Er fingernem og løsningsorientert
  • Evnen til å skape tillitt hos kunder og medarbeidere
  • Evnen til å håndtere flere prosjekter samtidig
  • Interesse for kreativt bruk av materialer
  • Har førerkort i minimum klasse B

Så, høres dette ut som en reise du vil begi deg ut på – din helt egen, litt annerledes montørhverdag? Send en søknad til daglig leder i Konsis, da vel; André Bratli på andre@konsis.no

Konsis søker storformatmedarbeider

Drømmer du om å jobbe i en av Norges best utrustede storformatavdelinger? Et sted hvor du kan produsere alt fra dekor- og displayprodukter, til skilter og interiørelementer? Ja, da har du komme til rett plass!

Har du i tillegg erfaring med rull- og flatbedbaserte storformatskrivere, digital skjære- og fresebord, lasermaskiner, lamineringsmaskiner vil vi gjerne ta en prat med deg!

Vi er nemlig på jakt etter deg som vil betjene produksjonsutstyr og jobbe med høykvalitets print på ulike medier, og litt til.

Hvis det høres spennende ut, send en søknad til daglig leder André Bratli på andre@konsis.no