Vi søker flere flinke folk! - Konsis

Vi søker flere flinke folk!

Vi er i vekst og har mye å gjøre i alle avdelinger. Det gjør at vi har behov for økt kapasitet og har flere ledige stillinger ute. Les mer om de her, og søk gjerne dersom du finner en stilling som passer deg:

Konsis søker allsidig montør

Kunne du tenke deg en litt annerledes montørhverdag? En montørhverdag hvor ingen dager er like, og hvor du inkluderes i planleggingsprosessen og får dele av din ekspertise og erfaring?

Vi har et bredt produktspekter, så du bør ha erfaring med foliemontering og være en allsidig handyman/kvinne.

Vi er på utkikk etter deg som har:

  • God erfaring med montering av folie
  • Er fingernem og løsningsorientert
  • Evnen til å skape tillitt hos kunder og medarbeidere
  • Evnen til å håndtere flere prosjekter samtidig
  • Interesse for kreativt bruk av materialer
  • Har førerkort i minimum klasse B

Så, høres dette ut som en reise du vil begi deg ut på – din helt egen, litt annerledes montørhverdag? Send en søknad til daglig leder i Konsis, da vel; André Bratli på andre@konsis.no

Konsis søker storformatmedarbeider

Drømmer du om å jobbe i en av Norges best utrustede storformatavdelinger? Et sted hvor du kan produsere alt fra dekor- og displayprodukter, til skilter og interiørelementer? Ja, da har du komme til rett plass!

Har du i tillegg erfaring med rull- og flatbedbaserte storformatskrivere, digital skjære- og fresebord, lasermaskiner, lamineringsmaskiner vil vi gjerne ta en prat med deg!

Vi er nemlig på jakt etter deg som vil betjene produksjonsutstyr og jobbe med høykvalitets print på ulike medier, og litt til.

Hvis det høres spennende ut, send en søknad til daglig leder André Bratli på andre@konsis.no

Kategorier: