Vi skaper tydelig kommunikasjon gjennom design og teknologi

Vi har samlet alle våre rådgivere, designere og utviklere i en egen avdeling for design og kommunikasjon

Design & Kommunikasjon

Avdelingen består i dag av 12 personer som behersker et bredt spekter av ulike disipliner innen grafisk formgivning, fotografering, digital kommunikasjon og utvikling.

En god nettside må ha brukervennlig design

Ønsker du å lage en nettside eller trenger du hjelp med digitale løsninger og markedsføring? Konsis har egne utviklere, interaksjonsdesignere og digitale rådgivere som kan hjelpe deg i gang. Vi skaper tydelig kommunikasjon gjennom design og teknologi!

Les mer om våre digitale tjenester

En av oslos beste fotostudioer

Konsis har egen fotograf, og et stort og velutstyrt fotostudio. Vår fotograf har mange års erfaring og har jobbet med det meste innenfor fotofaget. De fleste opptakene gjøres i studio, men med portabelt studio foretas mange opptak hos kunde eller på location. Om fotoobjektet er mennesker, produkter, mat eller miljø – bringer vi frem det fineste i dem!

Les mer om vårt fotostudio

Vår kompetanse

Våre designere og rådgivere har ulike ferdigheter og utfyller hverandre på en god måte. Dette gjør at vi har en faglig sterk avdeling som løser de mest utfordrende oppdrag. Det tette samarbeidet mellom design, foto, web-utvikling og produksjon, legger til rette for å finne den beste kreative løsningen for din bedrift.

Les mer om våre designere her!

Thomas Langseth

HVA SKAL DU SI TIL HVEM? OG HVORDAN SKAL DU SI DET MEST EFFEKTIVT?

Med bred erfaring innen både trykte og digitale medier, hjelper vi deg med å skape kommunikasjon som inspirerer og treffer!

Kontakt meg