Interiør og dekor

Identitet og profilering er viktig for å skille seg ut i mengden av aktører på markedet. Når du skal dekorere et nytt bygg eller et eksisterende kontor, gjelder det å tenke kreativt med hensyn til dekor, design, materialer og fargevalg.

Send meg et uforpliktende pristilbud!

Hvordan er lokalet som skal dekoreres? Hva slags følelse ønsker du å gi de ansatte? Harmonisk, profesjonelt, komfortabelt eller lekent? Dette er alle spørsmål vi tar stilling til i arbeidet vårt med å finne den beste løsningen for deg. Vi hjelper deg med å finne et konsept og et design som gir deg den følelsen du er ute etter.

Ved riktig bruk av utsmykning kan du gi interiøret et særpreg. Konsis har lang erfaring med dette og hjelper deg med å finne dekorløsninger som profilerer produktene dine eller merkevaren din på best mulig måte.

Ved utforming av dekor til store flater er det viktig å tenke på hvordan miljøet rundt ser ut, hvordan lysforholdene er og i hvilken sammenheng dekoren skal brukes. Ut fra disse opplysningene setter vi opp et design som er tilpasset dine ønsker og behov. Med produksjon i eget hus har vi korte leveringstider og god kontroll på at kvaliteten til sluttproduktet blir bra. Vi har egne montører som gledelig bistår med monteringen dersom dette er ønskelig.

Ta kontakt med oss for å få vite mer om hvordan spennende dekorløsninger kan bidra til å skape mest mulig oppmerksomhet rundt bedriften din og produktene dine.