Profil

En bedrift med en tydelig og sterk visuell profil, blir lagt merke til og husket bedre enn andre bedrifter. Vår kreative avdeling står klar for å løfte din bedrifts visuelle profil til nye høyder!

Send meg et uforpliktende pristilbud!

Den visuelle profilen består av mer enn bare en fin logo. Fargepallett, fonter, emballasje og markedsføringsmateriell som for eksempel brosjyrer, flyere og årsrapporter, er også med på å styrke bedriftens identitet og omdømme. Den visuelle identiteten kan også uttrykkes i form av innredningen av inngangsparti, møterom, resepsjonsområde og i kontorlokalet generelt. Ved å være bevisst på bruken av en tydelig visuell profil vil bedriften fremstå som mer helhetlig og profesjonell.

Vår kreative avdeling har lang erfaring med å skape grafiske uttrykk for en rekke store bedrifter i både inn- og utland og hjelper dere gjerne med en visuell profil – slik at bedriften fremstår som mer profesjonell i alle kanaler. Mange bedrifter har en god logo, men mangler retningslinjer for å skape en helhet i den visuelle identiteten. Vi utarbeider profilmanualer som inneholder grunnleggende retningslinjer for blant annet bruk av logo, farger, typografi og bilder. Denne profilmanualen viser hvordan den visuelle profilen er bygget opp, og inneholder eksempler på hvordan de ulike elementene bør settes sammen. Den er derfor et praktisk verktøy som gjør det raskt og enkelt å lage materiale til trykk og publisering på nett.

Kundene våre har ofte allerede en visuell profil de ønsker å få satt i system. Andre ønsker imidlertid at vi skaper en helt ny profil eller redesigner deres eksisterende profil. Vi har alltid et innledende møte for å bli bedre kjent med kunden og deres behov og ønsker. Dette er viktig slik at vi kan danne oss et helhetlig bilde og finne de riktige løsningene for hver enkelt kunde.

Kontakt oss for en hyggelig prat om hvordan vi kan bidra til å styrke identiteten til din bedrift.