Foto utstyr og redigeringsutstyr mac grønn plante

Foto

Konsis har egen fotograf, og et stort og velutstyrt fotostudio. Vår fotograf har mange års erfaring og har jobbet med det meste innenfor fotofaget. De fleste opptakene gjøres i studio, men med portabelt studio foretas mange opptak hos kunde eller på location.
Om fotoobjektene er mennesker, produkter, mat eller miljø – bringer vi fram det fineste i dem!

Send meg et uforpliktende pristilbud!

Portrettfotografering

Å la seg fotograferes fra sin beste side er ikke alltid så lett. Du skal være avslappet og naturlig foran kameraet – og gjerne med et glimt i øye. Det er vanlig at de som skal fotograferes ikke er særlig glad i akkurat det – i å bli tatt bilde av. Med en avslappet fotograf, mulighet for å se bildene på skjerm underveis og i et lukket studio, er sjansene gode for at vi sammen tar et bilde den avfotograferte stolt viser fram. Bildene fra Konsis kommer med fulle rettigheter, så bildene kan benyttes på Facbook, LinkedIn eller andre steder dere måtte ønske.

Portrett på location

Å gjennomføre fotograferingen ute hos kunde gir mange fordeler, i tillegg til at det er tidbesparende for de ansatte, gir det mulighet å fotografere dem i et relevant miljø.

Vi kan rigge til studio hos kunde med bakgrunn og lys, eller fotografere de ansatte i miljø.

Produktfotografering

Produkter vises ofte fram i salgsøyemed, og hva er vel da viktigere enn å trigge potensielle kjøpere. Det er veldig vanlig å ta produktbilder på hvit bakgrunn, såkalt packshot. Disse bildene brukes ofte i dypetset form, som vil si at bildene er klippet ut i fra bakgrunnen. Vi leverer produktbilder dypetset, men gjerne med en skygge/refleksjon for å gi et bedre og mer naturlig inntrykk av produktet.
Om du er i matvarebransjen og har behov for å ta bilder til Mediastore eller andre databasesystemer, så følger vi standardene og overleverer riktig navngitte filer for deg.

Greenscreen

Nordpolen sier du? Eller hva med New York?

Planlegging, greenscreen-teknologi og en god del etterbehandling er det som skal til for å sette sammen et spennende bilde som garantert vekker oppmerksomhet og gjenskaper en situasjon som ellers ville vært mer tidkrevende og kostbart å gjennomføre.

Reprofoto

Gjennom reprofoto kan man få en digital kopi av et papirfoto, bildekunst eller annet, anvendelig for bruk i eksempelvis trykksaker, bildearkiv og nettsider. Konsis utfører reprofoto som sikrer fargelikhet med originalen. Mange kunstnere og ulike institusjoner benytter reprofoto for å bygge opp et digitalt arkiv, bruke eksisterende bilder i trykksaker eller til å lage kopier for salg.

Bildebank

Digitalfoto gir mange muligheter, men det blir raskt mange bilder å holde oversikt over. Har du i tillegg stor gjenbruk av bildene, har du sikkert erfart at det kan være tidkrevende å finne igjen bilder du har brukt tidligere.

Med nettbasert bildebank har du tilgang til alle bildene dine, enkelt, oversiktlig og søkbart. I bildebanken kan du arkivere alle de vanligste bildeformatene, og Konsis hjelper deg gjerne med å etablere og vedlikeholde den.

Mange arkiverer bilder i ulike oppløsninger, og gjerne også på ulike medier. I en bildebank arkiverer du bildet i kun én versjon med full oppløsning. Ønsket oppløsning og andre parametere definerer du når du laster ned bildet fra bildebanken. Bedriften administrerer selv hvem som har tilgang til hvilke funksjoner i bildebanken, og all bruk er passordbeskyttet. Snakk med oss om bildebank, så bygger du kontinuerlig et bildearkiv og får også merverdi for investeringen i fotografering.