Foto av mennesker

Et ansikt kan utstråle utallige uttrykk – vi fanger de beste! Et fint, naturlig ansiktsuttrykk i kombinasjon med kompletterende lyssetting gir et ypperlig utgangspunkt for flotte portrettbilder. Vi kan skilte med over 10 000 vellykkede portrettbilder av alle typer mennesker i alle typer miljøer, og vi vet hva som skal til for å fange de magiske øyeblikkene!

Send meg et uforpliktende pristilbud!

Et moderne fotostudio for å tilfredsstille kunden

Det er viktig for oss at kunden blir fornøyd med resultatet, derfor forhører vi oss om hvilke ønsker og behov kunden har, for så å anbefale hva slags fotostil og type fotografier vi tror vil passe best til oppdraget. Fotostudioet vårt er utstyrt med en rekke bakgrunner og avansert utstyr som lar oss forme lyset for å skape de beste portrettbildene. Fotograferingen foregår i vårt moderne fotostudio, i kundens lokaler eller på en annen ønskelig location. Vi sørger uansett for en behagelig atmosfære der den som blir tatt bilde av, kan slappe av og levere sitt aller vakreste smil under fotograferingen.

Effektiv fotografering og etterbehandling

Vi er effektive og vet at kundens tid er penger. Derfor tilbyr vi også å sette opp et midlertidig studio hos kunden for å spare de ansattes tid. Etter at bildene er tatt, mottar kunden et web-galleri med utvalgte bilder, slik at man i ro og mak kan vurdere hvilke bilder man ønsker å få ferdigstilt. De utvalgte bildene blir deretter etterbehandlet og lett retusjert før endelig levering. Gi oss også gjerne beskjed dersom bildene skal frilegges, så hjelper vi gledelig til med dette.

Portrettfoto i miljø, samt trykk av plakat