Matfoto

Vi har lang erfaring med å formidle god mat. Enten du ønsker bilder til en brosjyre, katalog eller nettside, er det viktig at maten ser delikat, frisk og innbydende ut for at den skal virke tiltalende for mottakeren. Riktig lyssetting og komponering av maten er blant faktorene som er helt avgjørende for å skape et godt helhetsuttrykk av retten du ønsker å vise frem, noe vår dyktige fotograf har god kjennskap til.

Send meg et uforpliktende pristilbud!

Kjøkken og fotostudio på samme sted

Med egen kjøkkenløsning i tilknytning til vårt moderne fotostudio, kan maten stå og godgjøre seg mens resten av stylingen blir gjort av vår egen fotograf eller en av de mange matstylistene vi samarbeider med. Rekvisita og innkjøp planlegges i forkant, slik at alt er klart til fotografering av de lekreste retter. Konsis har dessuten tilgang til både kunstig og naturlig lys i fotostudioet og sørger for at bildene alltid blir tatt i de riktige forholdene.

Vi involverer deg i prosessen

Kunden inviteres ofte til location for å overvære fotograferingen og ta del i dialogen med stylisten og fotografen. På den måten er vi alltid sikre på å ende opp med riktig uttrykk og et ønskelig resultat. Hvis et besøk derimot ikke er mulig, kan vi sende over bilder underveis i prosessen for å holde kunden oppdatert. Bildene kunden velger til slutt, blir deretter etterbehandlet og retusjert etter ønske før endelig levering. Gi oss også gjerne beskjed dersom bildene skal frilegges, så hjelper vi gledelig til med dette.