Miljøfoto

Når man skal jobbe kreativt og effektivt, er det viktig at arbeidsmiljøet gjenspeiler og inspirerer til dette. Friske lokaler med spennende bilder gjør at kunder og besøkende får et bedre helhetsinntrykk av bedriften, samtidig som det legger til rette for et produktivt arbeidsmiljø.

Send meg et uforpliktende pristilbud!

Miljøbilder er kort fortalt avfotograferte produkter eller mennesker i et bestemt miljø. Hvis du for eksempel ønsker å gi et særpreg til kontormiljøet i din bedrift, eller gjøre en trykksak mer spennende, tilbyr vi den rette løsningen. Bilder av egne lokaler eller andre spennende steder kan være beroligende å se på og bidrar til å underbygge budskapet som bedriften din ønsker å formidle.

Fotograferingen av miljøbilder skjer utelukkende ute på location, enten det er i kundens lokaler eller andre ønskelige steder. Etter at bildene er tatt, mottar kunden et web-galleri med utvalgte bilder, slik at man i ro og mak kan vurdere hvilke bilder man ønsker å få ferdigstilt. De utvalgte bildene blir deretter etterbehandlet og lett retusjert før endelig levering.

Statoil