Web

Vår webavdeling kan raskt og effektivt kan løse dine små og medium-store webprosjekter. Som en integrert del av Konsis sitt fagmiljø er det kort vei til å bruke bilder fra firmaets egen fotograf eller få produsert spesialtilpassede illustrasjoner fra designavdelingen.

Send meg et uforpliktende pristilbud!

Nettsider for din bedrift

  • Utvikling
  • Design
  • Responsivt
  • Søkemotoroptimalisering
  • Webhotell og hosting

Enkelt å bruke

Alle våre nettsider er satt opp med et malsystem som gjør det enkelt å holde nettsidene oppdatert med nytt innhold. Vi gjennomfører også opplæring med alle som i ditt firma som skal legge ut innhold på siden. Ingen koding nødvendig.

Google-optimalisert

Ingen nettside er komplett uten brukere. Vi har lang erfaring med å optimalisere nettsider slik at de blir lett å finne via søkemotorer som Google og Bing. Via Google analytics har du full oversikt over hvem som besøker siden din og hvordan de fant deg.

WordPress

Våre sider tar i bruk verdens mest populære innholdssystem, WordPress. Systemet er basert på åpen kildekode og oppdateres flittig. Med WordPress kan vi produsere nettsider raskt og effektivt som er spesialtilpasset dine behov.

Totalleverandør

Med erfarne prosjektledere og dyktige webutviklere hjelper vi deg å lykkes på nett. Med Konsis som leverandør vil du få teknisk rådgivning, hjelp til oppsett av ekstra funksjoner samt tett oppfølging under hele utviklingsprosessen.

Relaterte artikler

mobile-first nettside for Coloro