Webutvikling

Vi har lang erfaring med å utvikle og designe nettsider for både små og store bedrifter, og hjelper deg med å utarbeide en digital strategi som bidrar til økt trafikk og et mer profesjonelt uttrykk på nett.

Send meg et uforpliktende pristilbud!

Enhver seriøs bedrift er avhengig av å ha en velfungerende og profesjonell nettside der kundene enkelt finner det de er på jakt etter. Brukervennlige løsninger og funksjonell design er viktige elementer som må være på plass for at kundene skal få et godt førsteinntrykk av nettsiden og bedriften.

Open Source i bunn

wordpress logoVi setter opp løsninger som er basert på WordPress – verdens mest populære publiseringsverktøy. På denne måten kan vi raskt og effektivt produsere nettsider som er skreddersydd dine behov, noe som igjen fører til at det blir rimeligere for deg.
Publiseringsverktøyet gjør det enkelt å holde nettsidene oppdatert med nytt innhold til enhver tid. Og ikke nok med at dere slipper unna komplisert koding – ansatte som skal arbeide med innholdet på nettsiden, får god opplæring i WordPress hos oss.

For at en nettside skal være effektiv, må den også ha brukere. Vi har dyktige webutviklere som er gode på søkemotoroptimalisering (SEO), slik at nettsiden din blir enkel å finne via søkemotorer som Google og Bing. For jo høyere nettsiden din rangeres av søkemotorene, desto større er muligheten for at potensielle kunder finner deg. Via Google Analytics har du i tillegg full oversikt over hvem som besøker siden din og hvordan de fant deg.

Tilpasset alle enheter

Vi sørger naturligvis også for at nettsiden din blir tilpasningsdyktig og brukervennlig. Stadig mer av surfingen i hverdagen blir gjort via smarttelefoner og nettbrett, og det er viktig at nettsiden din har en responsiv design som ser bra ut, tilpasser seg og fungerer optimalt på ulike plattformer. På denne måten er du tilgjengelig for kundene – uansett når og hvor det skulle være.

Våre dedikerte prosjektledere og dyktige webutviklere hjelper deg med å lykkes på nett. Ta kontakt med oss for en skreddersydd nettløsning for din bedrift!