Er du klar for jubelsesongen? - Konsis

Er du klar for jubelsesongen?

Mai er inngangsporten til sommerhalvåret – gater kostes, biler vaskes og båter poleres. Alt skal bli klart og skinnende før sola inntar hovedrollen. Sørg for å være beredt du også – forny folien i butikkvinduene, gi kontoret et løft eller bestill nytt navn til båten. Vi har alt du trenger for en god start på sesongen og her får du litt inspirasjon du kan ta med deg i planleggingen av sommer-eventet, fasadefornyelsen, festivalen og alt annet som er gøy!

Tenk både utvendig og innvendig med butikkeksponeringen. Vi har mange spennende idéer og materialer som gjør din utstilling helt unik!

I Konsis er det tett samarbeid mellom prosjektleder, interiørarkitekt, design, fotograf, kreatør og produksjon – hver eneste dag! Det legger til rette for å skape ekstraordinære og kreative løsninger for kundene våre.

Vindusdekor kan brukes til så mangt. Selvklebende folie passer perfekt til butikkprofilering og dekorering av kontorer. Konsis leverer folier til det aller meste. Vi designer, trykker og skjærer folien slik du ønsker. Med egne montører sikrer vi at leveransen blir som avtalt. Alt på ett sted gjør det enkelt for deg!

Vi tilbyr profesjonell bistand og leverer komplette interiørløsninger for offentlig og privat virksomhet. Foruten om innvendig arkitektur og design, tar vi også på oss prosjektlederansvar om ønskelig. Les mer om menneskene, kunnskapen deres og hva de kan bidra med her!

Båtfolie både beskytter og ser bra ut

Gjør båten klar for sesongen, regattaen eller andre aktiviteter! Vi folierer hele eller bare deler av båten din. Med helfoliering har du mulighet til å endre til en spesiell farge og samtidig beskytte gelcoaten.

Kategorier: