Butikkinnredning fra Konsis, både standardprodukter og spesialproduksjon!

Butikkinnredning

Butikkinnredning til ditt behov! Vi har noen standardprodukter som produseres etter maler, samt ubegrensede muligheter til å spesialprodusere din drøm. Konsis har en enorm produktbredde og kan trykke på det aller meste. Nedenfor er et lite knippe av våre mest solgte retail produkter til butikk.

Sjokkseger i Re-board for Teapigs, produsert av Konsis

Sjokkselger

Med en sjokkselger kan du samle og vise frem dine produkter på en salgsfremmende og god måte. Den kan settes på bord, disk, pult, hyller, resepsjon, eller rett på gulvet.

retail stand, butikkinnredning, alarmsøyle, lysskilt, butikk

Retail Stand

En retail stand består av sammenkoblede aluminiumrør som lett kan kombineres til en ramme. Rammen setter man fast på en stabil stålbunnplate. Utenpå trer man enkelt over et tosidig stoffbilde som lett kan byttes ut!

butikkinnredning, gatebukk, gateskilt, skilt, konsis

Gatebukker

Gatebuker og meglerskilt er effektive reklameplakater som man lett kan endre budskap på fra kampanje til kampanje og visning til visning. Konsis tilbyr gatebukker i flere størrelser til både utendørs- og innendørsbruk.

Alarmsøyler for Nike. Trykket av Konsis

Alarmsøyler

Alarmsøyler er et produkt som brukes i butikk, både for å tildekke dørsensorer / alarmer, men kan også brukes frittstående som reklamebanner.