Trykk og produksjon - Konsis

Trykk og produksjon

Med bred kompetanse og erfaring innenfor digitaltrykk, offset-trykk og storformat, og trolig bransjens største maskinpark på huset, har vi muligheten til å produsere alt fra visittkort til messeutstillinger.

Trykksaker

Konsis har bred erfaring og kompetanse innenfor trykking – både digitalt og  offset. Med det beste utstyret og de mest avanserte maskinene på markedet, sørger våre dyktige medarbeidere for at trykksaken din skiller seg ut i mengden.

Se alle trykksaker

Ferdiggjøring og effekter

Det er ikke bare et godt trykk og riktig papir som skaper en god trykksak. Hos Konsis har vi en rekke ulike etterbehandlingsmetoder som kan brukes for å gi din trykksak det lille ekstra!

Se alle ferdiggjøringsmuligheter

Messe og event

Messeutstyret fra Konsis holder høy kvalitet og er i svært brukervennlig med tanke på montering og frakt. Skulle du ønske å skille deg ut, kan vi tilby ulike promo-møbler, lykkehjul og oppblåsbare produkter for utendørsbruk.

Se alt utstyr til messe og event

Dekor og utsmykking

Konsis kan trykke på stort sett alt du kan tenke deg!  Vi kan trykke direkte på de fleste platematerialer, men også på ulike rullbaserte materialer. Hva med en konturskåret logo printet på finér i resepsjonen, eller frostet folie med print på kontorvinduene?

Se alle dekorasjons- og utsmykkingsmuligheter

Folie

Konsis trykker på, skjærer ut og monterer folie til alle overflater! Murvegger, vinduer, gulv, tak, biler, containere – Alt kan folieres! Hos Konsis har vi et bredt utvalg selvklebende materialer, og ekspertise på bruksområder og muligheter.

Se alle folier

Vår ekspertise

Hos Konsis tilpasser vi løsningene til ditt behov

Med bred kompetanse og erfaring innenfor digitaltrykk, offset-trykk og storformat, og trolig bransjens største maskinpark på huset, kan vi ta oss av hele prosessen fra idé til ferdig produkt. Vi har muligheten til å produsere alt fra visittkort og brosjyrer til magnetvegger og utstillinger – ingen utfordringer er for store!