Rollup fra Konsis Grafisk for rask og enkel eksponering på ditt event

Rollup

RollUps skaper oppmerksomhet for dine varer og tjenester, samtidig som de er enkle å lagre, flytte, montere og plassere der de kommer best til sin rett. Vi kombinerer lette og funksjonelle stativer med materialer i høyeste grafisk kvalitet.

Gå tilbake til produktet

{{title}}

{{subtitle}}

Blank roll up banner stand in modern office with clipping path around banner. 3d illustration

Rollup til alle formål

Nedenfor ser du et utvalg av våre rolluper. Våre rolluper finnes i flere ulike bredder og på flere av modellene er det også mulighet til å justere høyden.

Rollup Penta
Rollup S10
Rollup S20
Rollup Luna XL

Rollup Penta

Rollup Penta er vår mest populære utgave med justerbar høyde. Dette er en solid rollup med et eksklusivt design. RollUp Penta er mindre enn de aller fleste RollUper på markedet. Til tross for at Penta veier under 4 kg(!) er det ikke noe å si på kvalitet og stabilitet. Leveres i en solid bæreveske med rem.

Bredde: 60 cm | 85 cm | 100 cm | 125 cm | 150 cm
Høyde: 160-220 cm

RoRollup Peanta fra Konsis.

Rollup S10

Rollup S10 er kanskje markedets stiligste rollup. Systemet er designet slik at banneret skjuler stativet fullstendig. Lav vekt, høy kvalitet og leveres i en solid bæreveske med rem.

Bredde: 85 cm | 100 cm | 150 cm
Høyde: 155-220 cm

Rollup, konsis, penta, messeutstyr, messemateriell, messe, stand

Rollup S20

Med Rollup S20 kan man enkelt skifte sidedeksler, for å forsterke uttrykket med farger som støtter budskapet. Stativets avrundede kanter i mørk krom er en annen detalj som gjør dette til en komplett rollup-løsning med det lille ekstra. Leveres i en solid bæreveske med rem.

Bredde: 85 cm | 100 cm
Høyde: 155-220 cm

Rollup, konsis, penta, messeutstyr, messemateriell, messe, stand

Rollup Luna XL

En bred roll up som fungerer som både messevegg, rollup og pressevegg. Rull opp Luna i børstet aluminium er robust uten å være for tungt og den halvmåne formede foten gjør at man ikke trenger noen vridbar støtte i tillegg. Luna har også teleskopstang med variabel høyde og en klypeprofil som gjør det enkelt å endre budskap. Leveres i en solid nylonbag.

Bredde: 150 cm | 200 cm
Høyde: 160-220 cm

Maler

Last ned malene til våre mest poppulære rollups her

Standarder