Plakater utendørs eller innendørs, med lang eller kort levetid

Plakater

Plakater er en rimelig og effektiv måte å markedsføre seg på. Vi leverer plakater på en rekke ulike formater og medier tilpasset ditt bruksområde. Skal plakaten brukes utendørs? Skal den henge fra tak? Spør din prosjektleder om råd - vi har uansett produksjonsmulighetene i eget hus!

Gå tilbake til produktet

{{title}}

{{subtitle}}

Plakater – Rimelig og effektiv markedsføring

Vi i Konsis leverer plakater på en rekke ulike formater og medier tilpasset ditt bruksområde. Takket være vår store og varierte maskinpark, kan vi trykke plakater på alle materialer og formater du kunne tenke deg.

Velg format

Formatet plakaten skal være i, kan påvirke muligheter for ferdiggjøring og materialvalg. Det finnes en rekke standardformater på papirer. Les vår artikkel om de ulike A-formatene her.

Gatebukker og rammer har på sin side en helt annen standard.
Disse formatene er ofte 50×70 cm og 70×100 cm

Velg materiale

Plakater kan være så mangt, derfor vil Konsis hjelpe med å orientere i jungelen av materialer og muligheter. Det finnes en rekke mer eller mindre holdbare materialer som kan anvendes, avhengig av planlagt levetid, plassering og formål.

Plakater som skal henge i kortere perioder og som er beskyttet fra vær, trykkes på papir. Det finnes en rekke muligheter, derfor veileder vi deg, slik at du får plakater som oppfyller dine behov.

Plakater som skal henge lenge og/eller utendørs burde trykkes på banner eller platematerialer.