Nettsider og digitale tjenester fra Konsis

Nettsider og digitale tjenester

Er din nettside brukervennlig? Vi hjelper deg å lage en velfungerende og profesjonell nettside der brukerne enkelt finner det de er på jakt etter. Vil du få nettsiden synlig på nett har vi også god kompetanse innen digital markedsføring.

Våre tjenester

Trenger du bilder eller film til nettsiden?

Hos oss får du alt på ett sted, med egen fotograf og inhouse fotostudio! Mange av opptakene gjøres i studio, men med portabelt utstyr foretas mange opptak hos kunde eller på location. Om fotoobjektene er mennesker, produkter, mat eller miljø – bringer vi fram det fineste i dem.

Les mer om foto

Design og kommunikasjon

Har du ingen tydelig profil, trenger du en ny brosjyre, eller ønsker du å få designet en helt ny hjemmeside? Gjennom et tett samarbeid med våre kunder utvikler våre kreatører gjennomtenkte og effektive løsninger som blir lagt merke til.

Les mer om designtjenester

13 kreative hoder

I Konsis er det tett samarbeid mellom markedsavdeling, design, foto, digital og produksjon – hver éneste dag! Det legger til rette for å skape ekstraordinære, kreative løsninger for kundene våre. Les mer om menneskene, kunnskapen deres og hva de kan bidra med her!

Les om vårt kreative team

Ta kontakt med Ida for en prat

Ida er prosjektleder og en del av det digitale teamet. Om du ønsker en splitter ny nettside, oppussing av den gamle eller en markedskampanje, er Ida her for å veilede og idémyldre med deg. Trykk på linken under og fortell hva du vil oppnå med din bedrift eller ditt produkt, så inviterer hun deg på en kaffeprat – Helt uforpliktende såklart!