Trykk på trevirke hos Konsis. MDF finnes i flere farger og kan formskjæres!

MDF og Valchromat

MDF er et treprodukt som er veldig godt egnet for print og utskjæring. MDF er laget av mykt trevirke som brytes ned til trefibre og kombineres med voks og lim. MDF brukes også som byggmateriale.

Gå tilbake til produktet

{{title}}

{{subtitle}}

Foto: Per Kristian Lie Løwe/Konsis
Foto: Per Kristian Lie Løwe/Konsis
Foto: Per Kristian Lie Løwe/Konsis
Foto: Per Kristian Lie Løwe/Konsis
Foto: Per Kristian Lie Løwe/Konsis

MDF – mykt og farget trevirke

MDF er mykere enn finér og poppel, noe som i tillegg til trykk gjør seg godt egnet for utskjæring. MDF finnes i flere ulike farger, men det er stort sett svarte, hvite eller trefargede plater våre kunder ønsker.

Vi lagerfører MDF-plater i opp til 122×244 cm og har selvfølgelig mulighet til å levere det i ønskede størrelser under dette.

Valchromat

Valchromat er et treprodukt som er veldig godt egnet for både print og utskjæring. Vi produserer alt fra skilt, bilder og større konstruksjoner på valchromat. Finnes i ti ulike farger.

De naturlige og økologisk framstilte platene produseres i mange ulike farger. Fibrene er gjennomfarget før produksjon og sikrer lik farge gjennom hele platen, samtidig som platene kan få en naturlig fargevariasjon som bestående av naturmaterialer. Leveres med pusset ubehandlet overflate. Valchromat er homogen, stabil og fuktbestandig i henhold til standard EN 321. Egner seg meget godt til alle typer møbler og innredninger. 

På fargede plater benytter vi oss ofte av hvit trykkfarge. Dette gjør at man kan legge en hvit farge på deler av platen og legge fargetrykk oppå den hvite fargen, for å få gjengitt et bilde eller en logo på riktig måte.