Personvern - Konsis

Personvern hos Konsis

Privatliv og personvern er viktig for oss i Konsis, derfor kommer vi alltid til å behandle din brukerdata på en forsvarlig måte. Under får du svar på hva vi bruker informasjonskapsler til, hvilke rettigheter du har og hvordan du kan kontrollere informasjonen som innhentes om deg.

Denne informasjonen behandler vi om deg

• IP-adresse
• Dine bevegelser på nettsiden
• Demografi: Aldersgruppe, kjønn, bostedsområde (dersom du er logget inn i nettleser)

Vi behandler denne informasjonen da den er nødvendig for å tilgodese vår berettigede interesse av å markedsføre våre produkter til deg som følge av at du har besøkt vår nettside. For å nå deg med markedsføring, benytter vi oss av ulike eksterne annonsetjenester og samarbeidspartnere. Du kan også lese mer om denne innsamlingen og bruken av data samt fjerne opplysningene som lagres via disse kanalene ved å følge denne linken: https://policies.google.com/privacy/partners

Hva er informasjonskapsler?

Når det gjelder nettsider, er informasjonskapsler små filer som inneholder informasjon om hvordan du oppfører deg på nettsiden. Når du besøker konsis.no, sender nettsiden en informasjonskapsel til enheten din. Enheten lagrer automatisk informasjonskapselen i en fil som ligger i nettleseren din. Disse informasjonskapslene hjelper oss å optimalisere nettiden vår, samt rette relevant markedsføring mot deg.

Hva våre informasjonskapsler brukes til

Kartlegging av navigasjon
Vi kartlegger navigasjonen din og generell statistikk for å stadig forbedre konsis.no, lære mer om våre brukere og for å gi oss informasjon om effekten av markedsføringen vår. Mange informasjonskapsler som brukes til statistikk er tredjeparts-informasjonskapsler.

Markedsføring
Vi bruker informasjonskapsler for å vise annonser som er relevante for deg. Vær oppmerksom på at du ikke kan reservere deg mot annonser som vises på eksterne nettsider, men om du reserverer deg fra informasjonskapsler, vil vi ikke kunne målrette annonsene. Informasjonskapser som dette håndterer vi basert på vår berettigede interesse av å kunne gi deg en så relevant informasjon som mulig. Du har all rett til å deaktivere informasjonskapsler fra konsis.no. Som følge av dette, avsluttes vår behandling av din brukerinformasjon for å vise tilpassede annonser.

Informasjon som behandles  om deg vil aldri selges eller på noen måte videreformidles for bruk av andre enn Konsis Grafisk AS.

Rettigheter i forhold til dine opplysninger

Du kan ha visse rettigheter i henhold til databeskyttelsesloven i forhold til personlig informasjon om deg, som Konsis har lagret. Dette kan du ha rett til:

  • Forespørre en kopi av personlig informasjon Konsis besitter.
  • Forespørre at Konsis oppdaterer den personlige informasjonen Konsis holder om deg.
  • Forespør at Konsis sletter eller begrenser bruken av personlig informasjon som vi behandler om deg.
  • Motta vår behandling av dine personlige opplysninger; og / eller trekke samtykke til vår behandling av dine personlige opplysninger (i den grad slik behandling er basert på samtykke og samtykke er det eneste tillatte grunnlaget for behandling).
  • Dersom du ønsker bruke din rett til å bli slettet eller ønsker forstå om disse rettighetene gjelder for deg, kan du følge instruksjonene under, “Kontrollere informasjonskapsler”

Kontrollere informasjonskapsler

Det er viktig å merke seg at sperring eller begrensing av bruk av informasjonskapsler kan hindre at konsis.no fungerer som den skal. Du kan begrense bruken av informasjonskapsler, eller helt forhindre at de blir satt inn ved å kontrollere innstillingene til informasjonskapsler i nettleseren. Slike innstillinger kan for eksempel være hvor lenge informasjonen blir lagret. Dersom du ønsker å lære mer om hvordan du administrerer og sletter informasjonskapsler, kan du gå til aboutcookies.org. For mer informasjon om annonseringskapsler, og hvordan du håndterer dem, besøk youronlinechoices.eu.

Endringer i policy om personvern

Konsis kan med jevne mellomrom endre sin policy om personvern, derfor oppfordrer vi deg til å holde deg oppdatert på denne siden om personvern for endringer. Ved fortsatt bruk av konsis.no etter endring i personvernreglene vil bekrefte at du har akseptert en slik endring.