Esker og emballasje utviklet og produsert hos Konsis!

Esker og emballasje

For 60 år siden ble stort sett alt av produkter og matvarer solgt i løsvekt. I dagens samfunn er over 90 % av alle matvarer ferdig emballert fra produsent. Dette gjør distribusjonen enklere og produktet gjør seg bedre i butikkhyllene.

Gå tilbake til produktet

{{title}}

{{subtitle}}

Adidas - pidestal

Hos Konsis utformer og produserer vi esker og emballasje av flere ulike typer materialer. En eske kan være så mye mer enn en kjedelig boks.

Med egen eske- og displaykonstruktør og produksjonsutstyr til å ferdigstille produktet, tilbyr vi:
• Utforming av eske og emballasje
• Dummyproduksjon
• Design på eske eller emballasje
• Produksjon av eske og emballasje

Emballasje til ditt behov

Skal du ha emballasje som skiller seg ut, er Konsis partneren for deg! Vi kan produsere alt fra kasser i finér til flotte esker i papir og kartong med ferdiggjøringseffekter som spotlakk og metallisk effekt.

Slik foregår prosessen med å lage emballasje:

1. Utforming

Eirik, vår dyktige og kreative konstruktør hjelper deg å utvikle emballasje og esker som passer til ditt spesifikke formål! Ta kontakt med oss – ingen jobb er for vanskelig.

Eirik jobber som eske- og displaykonstruktør. Han kan utvikle, konstruere og forme emballasje og møbler. Samtlige av materialene Eirik bruker, kan trykkes på og skjæres ut med maskinene vi har på huset, samt monteres av montører og grafikere i produksjonen.

2. Grafisk design

Konsis har en hel kreativ avdeling med 11 dyktige folk, som står klare til å hjelpe deg med ditt prosjekt. De designer, fotograferer og utvikler nettløsninger – ta kontakt!

3. Produksjon

Med en maskinpark som okkuperer 3500 kvadratmeter, kan vi selv produsere alt konstruktøren og designerne utvikler. Til produksjonen finnes det enorme mengder materialer å velge mellom. Vi kan produsere alt fra kasser i finér til flotte esker i papir og kartong med ferdiggjøringseffekter som spotlakk og metallisk effekt.