Spør oss for å se hvilket platemateriale som egner seg best til ditt prosjekt!

Trykk på ulike plater

Konsis kan trykke på de fleste platematerialer innenfor 200 x 300 cm og inntil 5 cm tykkelse. Vi trykker direkte på platene med UV-farge som tåler utendørs bruk. Under ser du et lite utvalg av platematerialene vi har på lager - spør din prosjektleder for mer veiledning for å finne riktig platemedie til ditt prosjekt!

Papp og kartong

Konsis leverer en rekke ulike kartong- og pappmaterialer. Vi hjelper deg med å finne riktig overflate, tykkelse og stivhet til din produksjon.

Shoestone andreas wahl, kontruksjon, eske, emballasje, konsis, eske
Platefot i sort MDF for TH Marthinsen. Produsert av Konsis

MDF

MDF er et treprodukt som er veldig godt egnet for print og utskjæring. MDF er laget av mykt trevirke som brytes ned til trefibre og kombineres med voks og lim. MDF brukes også som byggmateriale.

Oppskummet PVC

Oppskummet PVC er et materiale som egner seg godt til trykking og utskjæring, og kan brukes både innendørs og utendørs. Oppskummet PVC har lav vekt og gir god slagstyrke og stivhet i forhold til vekten på grunn av den oppskummede kjernen.

Et lite diskdisplay for power banker. Produsert for Continental dekk av Konsis.
Skilt for Face2Face, som står av seg selv i en platefot av Gatorfoam. Produsert av Konsis

Kapa

Kapa er en type skumpapp som egner seg godt til innendørs skilt og plakater. Vi kan trykke rett på kapaplaten og formskjære den med digitale skjæreriss.

Stadur og Gatorfoam

Stadur og Gatorfoam et platematerialer som er produsert av et lett, stivt, hardt og slitestekt materiale med en oppskummet polystyrenkjærne.

Platefot i Gatorfoam. Produsert av Konsis
Bordskilt for Lillelam i finér. Produsert av Konsis

Finér og poppel

Ønsker du et grovt uttrykk til ditt motiv, er finér eller poppel et godt alternativ. Platene er bygget opp av tynne finérsjikt som er limt sammen til en solid plate. Det forekommer trestruktur og kvist i platene, noe som gir et unikt inntrykk.

Aluminium

Til tross for sin lette vekt har våre aluminiumsplater høy stivhet og perfekt flathet – Få materialer kan måle seg med disse platene når det gjelder kombinasjonen av robusthet og vekt.

To diskdisplay av hvit og børstet aluminium for Harper & Brooks. Produsert av Konsis
Pidestall i akryl/plexi for Adidas, Stan Smith. Trykket, konstruert og montert av Konsis

Akryl / Plexiglass

Akrylplatene vi trykker på er fargeløse gjennomsiktige plater med en høyglanset overflate. Akrylplatene er solide plater, som i mange tilfeller erstatter glass. De finnes i flere ulike tykkelser og har en rekke bruksområder.

Re-Board

Re-board er utvilsomt en nyvinning blant grafiske materialer, og med muligheter for utforming, print, skjæring, foliering, listing og montering i eget hus, er Konsis en komplett leverandør av løsninger på de robuste platene.

Innsiden av Re-board platene
bilder trykket på plater av Glava. Lyd absorberes i islolasjonene og akustikk og støy dempes. Trykkes og rammes inn hos Konsis

Lydabsorberende plater

Konsis anbefaler å bruke støydempende dekor for å eliminere uønsket akustikk og klang. Vi trykker bildene dine på Glavaplater og monterer etter deres ønske! Harde overflater reflekterer lyd. Dette skaper klang og forhøyet lydnivå i rommet, og kan i verste fall gi et svært ubehagelig lydmiljø.