Akkreditering-/navnekort

På store arrangementer er det som arrangør viktig å ha god kontroll på de besøkende og hvilke områder de skal ha tilgang til. Vi skreddersyr akkrediterings- og navnekort med variable data til alle typer arrangementer.

Hva er et akkrediteringskort?

Akkrediteringskort brukes ofte på store eller små arrangementer, så deltakere kan se hvem som innehar hvilke roller. Ettersom akkrediteringskort gjerne gjennomgår røff behandling og brukes aktivt over flere dager, velger vi ofte å laminere med sveisekant. Dette beskytter mot vær og vind og bidrar til å gjøre kortet meget holdbart.

Akkrediterings- og navnekort med RFID

Konsis kan levere papir med innebygget RFID-brikke. Ved å benytte deg av dette kan du lagre og hente data fra din trykksak! Brukes ofte på billetter, adgangskontroll eller til sporing.

Hva er de vanligste variablene?

  • Navn
  • Bilde
  • Strekkode
  • Fargekode
  • QR-kode

Trenger du etterbehandling så kortene holder seg fine?

Ettersom akkrediteringskort gjerne gjennomgår røff behandling og brukes aktivt over flere dager, velger vi ofte et laminat med sveisekant. Dette beskytter mot vær og vind og bidrar til å gjøre kortet meget holdbart.

Tips:
På mindre arrangementer kan det være lurt å ha en telefonliste til nøkkelpersonene for arrangementet på kortet. Bruk gjerne en av standardmalene våre til å sette opp dine egne kort.

Finner du ikke det du leter etter?

Dette er en forklarende tekst om at noen produkter som Konsis tilbyr kun er tilgjengelige via forespørsel, og derfor er det en knapp under.

Be oss om hjelp