Hold orden på dine events med akkrediterings- og navnekort fra Konsis!

Akkreditering-/navnekort

På store arrangementer er det som arrangør viktig å ha god kontroll på de besøkende og hvilke områder de skal ha tilgang til. Vi skreddersyr akkrediterings- og navnekort med variable data til alle typer arrangementer.

Gå tilbake til produktet

{{title}}

{{subtitle}}

Foto: Per Kristian Lie Løwe/Konsis
Akkrediteringskort med avrundede hjørner for DNB
På denne måten har brukeren valget om han vil feste kortet med nål eller clips
Nålen festes bak på kortet med en selvklebende flate.
Med magnetclips festes kortet med magnet på innsiden av jakke eller genser. På denne måten slipper man å skade plagget på noen måte.

Hva er et akkrediteringskort?

Akkrediteringskort brukes ofte på store eller små arrangementer, så deltakere kan se hvem som innehar hvilke roller. Ettersom akkrediteringskort gjerne gjennomgår røff behandling og brukes aktivt over flere dager, velger vi ofte å laminere med sveisekant. Dette beskytter mot vær og vind og bidrar til å gjøre kortet meget holdbart.

Akkrediterings- og navnekort med RFID

Konsis kan levere papir med innebygget RFID-brikke. Ved å benytte deg av dette kan du lagre og hente data fra din trykksak! Brukes ofte på billetter, adgangskontroll eller til sporing.

Hva er de vanligste variablene?

  • Navn
  • Bilde
  • Strekkode
  • Fargekode
  • QR-kode

Trenger du etterbehandling så kortene holder seg fine?

Ettersom akkrediteringskort gjerne gjennomgår røff behandling og brukes aktivt over flere dager, velger vi ofte et laminat med sveisekant. Dette beskytter mot vær og vind og bidrar til å gjøre kortet meget holdbart.

Tips:
På mindre arrangementer kan det være lurt å ha en telefonliste til nøkkelpersonene for arrangementet på kortet. Bruk gjerne en av standardmalene våre til å sette opp dine egne kort.