Magnetvegg fra Konsis Grafisk gjør det enkelt å variere budskap og motiv

Magnetvegg

Ønsker du på en enkel måte å bytte budskap uten å være avhengig av montør eller avanserte monteringsmetoder? Da er det magnetfolie det du er på utkikk etter!

Gå tilbake til produktet

{{title}}

{{subtitle}}

Magnetvegg består av to elementer. Det ene er et selvklebende magnetlaminat som klebes på veggen/underlaget(magnetveggen). Det andre elementet er den magnetiske printfolien, som kan festes i opptil fem lag på magnetlaminatet på veggen.
Foto: Per Kristian Lie Løwe/Konsis
Foto: Per Kristian Lie Løwe/Konsis

Enkelt å bytte motiv/budskap med magnetvegg

Si farvel til skruer, klemmer, rammer og andre opphengsvarianter. Velger du magnetvegg fra Konsis Grafisk, kan du forandre butikkveggen, messeveggen eller kontorlokalet på et øyeblikk. Vi trykker direkte på magnetfolie med høyeste grafiske kvalitet. Folien er enkel å distribuere og enda lettere å montere. Dersom du allikevel ønsker at noen gjør jobben, kommer gjerne en av Konsis sine montører og hjelper deg!

Magnetvegg og magnetfolie

Magnetvegg består av to elementer. Det ene er et selvklebende magnetlaminat som klebes på veggen/underlaget. Det andre elementet er den magnetiske printfolien, som kan festes i opptil fem lag på magnetlaminatet på veggen. Her printer vi ønsket motiv i ønsket størrelse, med mulighet for utskjæring i alle former og fasonger. Dette gjør at man får en «levende» vegg som gir nye muligheter som dekorelement eller salgsfremmende verktøy.

Skal du feste magnet på en allerede magnetisk overflate, f.eks bil eller kjøleskap, er magnetfolie et mer riktig produkt for deg.