Ståbord - Konsis

Ståbord

Bli kvitt rygg-, skulder- og nakkeplager og oppretthold produktiviteten på hjemmekontoret med Konsis’ spesiallagde ståbord – den ultimate løsningen for ansatte med en stillesittende arbeidshverdag.

Gå tilbake til produktet

{{title}}

{{subtitle}}

Stacked from 4 images. Method=A (R=8,S=4)
Stacked from 4 images. Method=A (R=8,S=4)

Å sitte statisk i flere timer foran en PCskjerm er ikke bra for hverken kroppen eller produktiviteten vår. Vi har derfor utviklet et praktisk ståbord som gjør det lett å gå fra en sittende til oppreist arbeidsstilling på bare sekunder. En oppreist arbeidsstilling forebygger belastningsskader og sikrer en bedre kroppsholdning, forbedrer blodsirkulasjonen og gjør at vi føler oss mer opplagte. Ståbordet er laget i et lett re-boardmateriale og kan settes oppå et eksisterende skrivebord, stuebord, kjøkkenbord eller andre overflater i hjemmet – enklere blir det ikke!

Ståbordet kommer flatpakket i to deler og er enkelt å sette opp og ta ned igjen. Det er slisset for å kunne skjæres til og justeres til høyder fra 45 cm og ned til 20 cm. Bordet kommer ferdig foliert, slik at man slipper å bekymre seg for stygge ringer fra kaffekoppen. Det kan også leveres med trykk, for eksempel en bedriftslogo eller en motiverende hilsen.

Størrelser

Størrelse M

Bredde: 80 cm
Dybde: 50 cm
Høyde: 20-40 cm

Bord i størrelse M passer for alle personer med en høyde på opptil 185 cm.

Størrelse L

Bredde: 90 cm
Dybde: 52,5 cm
Høyde: 20-45 cm

Bord i størrelse L har en større bordflate, er 5 cm høyere enn medium og passer for alle personer med en høyde på opptil 195 cm.

Nedlasninger

Last ned monteringsanvisning og produktark