Bli med på leken! - Konsis

Bli med på leken!

Nå skal vi ut, ut, ut! Alle vil ha sol og vi vil samles. Etter dvalen er energien tilbake og det er ingen som vil sitte stille innendørs i timevis. I barnehagen har de skjønt at lek og læring hører sammen, men er det kanskje litt sånn for voksne også?

Vi må gripe for å begripe, sies det. Og det er ikke tilfeldig. I hendene har vi utallige sansereseptorer som sender signaler til hjernen og nervesystemet. Derfor er det muligens ikke så dumt å krydre møtestedene våre med lek og bevegelse.

Her har vi samlet et knippe med morsomme aktiviteter og idéer som kan være akkurat det som skal til for å bryte isen med kundene og få de med på leken.


Ertefest, originalt kalt Cornhole, er et populært amerikansk spill som har funnet veien til Norge, og ikke uten grunn! Vår variant av spillet er laget av bærekraftig Re-board, slik at det ikke bare er moro, men også miljøvennlig.Lag en voksen størrelse av fire på rad. Denne idéen kan gjennomføres med eget design, både for gjenbruk og gjenvinning.Lykkehjul er en morsom og effektiv måte å skape engasjement på en messe eller et arrangement. En kreativ og enkel måte å tiltrekke seg besøkende til sin stand og komme i kontakt med nye potensielle kunder. Våre lykkehjul kan profileres på alle sider og vil garantert gi deg den oppmerksomheten du ønsker. Les mer om lykkehjul her.Lag et kjempestort puslespill! En super måte å binde team sammen, hvor alle legger sin egen brikke og samlet skaper en helhet.«Full Treff» er en flott måte for alle å oppleve spenningen og utfordringene ved å delta i en konkurranse. Uansett om man spiller alene eller sammen med andre, vil spillet garantert være en engasjerende og underholdende aktivitet. Full Treff gir deltagerne mulighet til å velge vanskelighetsgrad selv, noe som gjør at det passer for alle, uavhengig av ferdighetsnivå.Gjett hva! Har du produkter du ønsker at kunden skal bli bedre kjent med? Gjett hva-boksen en fantastisk løsning for å skape oppmerksomhet og engasjement rundt din merkevare på messer og arrangementer. Med enkel montering, praktisk design og tilpasset branding, vil den garantert bli en suksess som skaper positive assosiasjoner til din merkevare.Hva med et ping-pong bord i eget design? Kan designes etter alle kunstens regler og produseres i miljøvennlig Re-Board.Morsomme fotovegger er også en snakke-starter. Her kan du enten gå for materialer som kan brukes en kort stund, eller være værbestandige… i dette tilfellet betyr vel det at veggen tåler våte svamper.


Lag et helt nytt spill! Vår kunde hadde kjøpt inn “nerf guns” og ville ha en tøff blink. Dette ble et samarbeidsprosjekt der både design og konstruksjon tenkte og tegnet ut løsningen som til slutt ble trykket på finérplater. På filmen under kan du se hvor gøy det ble!