Grafisk design - Konsis

Grafisk design

“Kan dere ikke bare lage noe fint da, dere som er sånne kreative folk?”

Ja, vi kan jo det, men det ligger litt mer bak design enn det visuelle!

Design skal ha en funksjon. Det skal kommunisere, vekke oppmerksomhet, være synlig og ofte fortelle en historie. Våre designere har det tradisjonelle håndverket i årene, men det som gjør hverdagen spennende, er de uendelige flatene vi har tilgjengelig. Det som designes i Konsis skal enkelt kunne transformeres til alle tenkbare flater.

God kommunikasjon innebærer også planlegging

Opplever du at kundene dine ikke forstår budskapet ditt?

Ofte er svaret på dette at god design også må henge sammen med relevant kommunikasjon. Med løsningsorienterte designere løfter vi både det visuelle aspektet og fremmer det du ønsker å formidle.

Veien til gode resultater

Design handler om hvordan vi pakker inn gjennomtenkte løsninger, og hvilke flater vi utvikler budskapet på. Vi er opptatt av å forstå og kjenne våre kunder – når vi gjør det, er veien til gode resultater kort.

Referanser

Med et bredt spekter av kunder og prosjekter har vi ikke bare erfaring med å tilpasse eksisterende design til ulike flater, men også mye spillerom til å tenke nytt.

Purefood – Emballasje
Purefood – Emballasje
Nutricia – Plakater
Norsk Vannforening – Årsberetning 2021
DSS – Utenriksdepartementet – Jubileumsrapport
AstraZeneca – Invitasjon til webinar
Oslo Tekstilservice – Logodesign og bilfolie
Norsk Numismatisk Tidskrift – Design og ombrekking
Luftled – Luftled / Luftmaktstidskrift
Carl Evensen – Produktavis
Jacobsen Dental – Kundemagasin
Fernley Securities – Digital ESG-rapport

Har du en idé?

Vår største styrke er vårt tverrfaglige team, og vi ser hvor viktig det er for kundene at vi kan levere hele spekteret av tjenester. Har du en idé, men vet ikke helt hvor du skal starte? Vi spiller gjerne ball med dere og blir en sparringspartner for ditt neste prosjekt!