Messevegger av alle slag og størrelser hos Konsis.

Messevegger

Messeveggen er kanskje den viktigste delen av profileringen på messestand og event. Messeveggene fra Konsis skaper det bakteppet du ønsker og behøver til din stand, uansett om den er stor eller liten. Under ser du de mest populære messevegene Konsis har å tilby! Ser du etter noe annet, ta kontakt så hjelper vi deg å lage drømmestanden!

Messevegg, messesystem, linkwall, backdrop, konsis, dno

Linkwall

Linkwall er et fleksibelt messesystem som med enkelhet kan tilpasses størrelsen på området du skal markedsføre deg. Panelene finnes i flere bredder og høyder. Det er ingen grense for hvor mye du ønsker å utvide systemet.

Pop Up S10

PopUp S10 er flaggskipet blant PopUp-systemer, med design og funksjon av topp kvalitet. Messeveggen finnes i en rekke størrelser og pakkes enkelt ned i en transportkasse, som også fungerer som messedisk.

Messevegg, messesystem, pop up, backdrop, konsis
Messevegg, messesystem, pop up, pop up textile, backdrop, konsis

Pop Up Textile

PopUp Textile er blitt en klassiker i mange utstillingsrom. Denne oppdaterte versjonen er utstyrt med magnetiske låser og sikkerhetskroker for bedre pålitelighet. Med duken festet til stativet hele tiden, tar det mindre enn ett minutt å montere den.

GrandFabric

En frittstående messevegg, som er utmerket til messe, arrangementer eller som Pressevegg. Veggen finnes i både rett og buet profil og i en rekke forskjellige størrelser.

Messevegg i stoff i et stort industriloft
Lysende messevegg

LightBox Portable

LightBox er en messevegg og en LED-lyskasse med utskiftbart motiv. Den er lett å transportere, lett å montere og gjør underverker for synligheten til deg og ditt budskap!

Fabric System

Med Fabric System messesystem kan du gjøre et imponerende inntrykk med en bakvegg hvor du selv velger form, bredde og høyde. Budskapet på messesystemet kan enkelt byttes, ved å trykke nytt stoff – selve systemet varer år etter år!

Messevegg, messesystem, fabricksystem, backdrop, konsis, expolinc