Konsis trykker på, skjærer ut og monterer glassklar vindusfolie!

Glassklar folie

En glassklar folie gir et inntrykk av at motivet er trykket rett på glassflaten, og gir deg som kunde kunstneriske friheter! Sett bedriftens preg på møterom, kontorlandskap og sosiale områder, og skap gode rom som både inspirerer og motiverer.

Gå tilbake til produktet

{{title}}

{{subtitle}}

Glassklar folie på vinduer til møterom hos WANG
Glassklar, gradert folie på møterom hos WANG toppidrett
Lysblå, glassklar folie med gradering hos WANG toppidrett
Glassklar folie montert på møterom hos Toppidrettsskolen WANG

Folie med flere funksjoner

Stadig flere velger en glassklar folie med trykk når de ønsker å hindre innsyn til møte- og kontorområder på arbeidsplassen. I motsetning til frostet folie, hvor du har få valgmuligheter, så har man full kontroll på grad av innsyn ved bruk av glassklar folie. Vi leverer glassklar folie med både farget og hvitt trykk. Eksempelvis kan vi levere folie gradert med hvit farge etter ønsket størrelse.

Forvandle monotone, kjedelige glassflater til inspirerende rom og motiver med bruk av glassklar folie. Med glassklar folie er trykk og design synlig fra begge sider, og mulighetene for motiv er nærmest endeløse!

Fyll glassflater i kontorlandskapet med bedriftens logo, verdier eller visuelle profil, eller slå dere løs med modige motiver og farger som gjenspeiler bedriftens identitet. Mulighetene er mange – alt fra heldekkende farger med eller uten gradering, og høyoppløselige bilder og design trykket rett på folien. 

Bestill din glassklare folie i dag

Trenger du hjelp til å designe og montere din glassklare folie?
Vi har kreative designere med årelang erfaring klar til å hjelpe deg. Ta kontakt, så finner vi sammen det designet som passer dere best.

Vi har også egne montører som kan ta jobben med å montere din nye glassklare folie på stedet. Da kan du være 100 % sikker på at jobben blir ordentlig gjort!

Glassklar folie kan brukes til både utskjæring og helfoliering, og våre glassklare folier er laget på en slik måte at skjærekanten er så godt som usynlig.