Tenk. Tegn. Trykk - Konsis

Tenk. Tegn. Trykk

Vi re-brander og starter året friskt med ny grafisk profil og nytt slagord!

Tenk. Tegn. Trykk. En beskrivelse av slik vi jobber hver eneste dag.

Mye har skjedd hos Konsis siden oppstarten i 1992. Den gangen var vi en reprobedrift, men med årene har vi vokst oss større, både i produksjonen og i det kreative. Eksempelvis er den lille designavdelingen vi etablerte på slutten av nittitallet i dag et stort byrå med både foto, design, konseptutvikling, tekst og digitalavdeling.

Og det er ofte her kundens reise starter. For første stopp på kommunikasjonstoget bør alltid være tenkestasjonen. Hvem er vi? Hva vil vi si? Hvem skal vi nå? Og ikke minst, hvordan?

Når det kommer til «hvordan» så har vi mange løsninger som både finnes, og løsninger som ennå ikke er oppfunnet. Hos Konsis har vi nemlig samlet alle fagområdene innen kommunikasjon under samme tak. Dette huset rommer over 3000 kvadratmeter med moderne trykkproduksjon i tillegg til kreativ avdeling, konstruksjon og interiørarkitektur. Våre maskiner er alltid siste skrik og vi elsker å legge til det lille ekstra på både små og store formater. Vi freser ut og konstruerer, vi finner opp noe nytt og lakkerer, vi binder inn, sender ut og monterer. Velkommen til Konsis, lekeplassen for alle som har noe på hjertet!

Kategorier: