Innbinding - Konsis

Innbinding

Måten man binder inn en trykksak på kan ha mye å si for hvordan sluttresultatet føles og oppleves. Hos Konsis tilbyr vi alle de vanligste innbindingsmetodene.

Limfrest katalog for EOS, produsert av Konsis

Limfres

Limfres er den innbindingsmetoden som ofte brukes på tykkere magasiner eller bøker med mykt omslag. Denne innbindingsmetoden kan brukes på alle slags magasiner, rapporter og bøker.

Ryggstiftet brosjyre, trykket av Konsis for Torpedert

Ryggstift

Ryggstift er den vanligste formen for innbinding; rimelig og velegnet for de fleste typer trykksaker.

stivbind, hardcover, bok, lage bok, konsis, innbinding

Stivbind / hardcover

Bruk hardcover for å løfte dine trykksaker til nye høyder. Hardcover eller stivbind finnes i en rekke variasjoner og hever inntrykket på en ellers vanlig innbinding!

Spiralhefte produsert av Konsis for DNO

Spiralisering

Spiralisert rygg benyttes i alt fra kalendere til bøker. En effektiv, robust og holdbar innbindingsmåte, egnet for håndbøker og annet som krever høy slitestyrke.

Brosjyre med løkkestift i ryggen. Produsert av Konsis

Løkkestift

Dersom du ønsker at brosjyren eller katalogen din skal arkiveres i perm, er løkkestift fra Konsis Grafisk den perfekte innbinding!

Brosjyre med ryggstift og squarefolt, trykket for Boa av Konsis

Firkantrygg / squarefold

Firkantrygg er en ferdiggjøringsmetode som brukes på stiftede trykksaker som brosjyrer, prospekter eller kataloger, for at de skal være bedre å bla i samtidig som trykksaken lettere holder seg åpen.

Brosjyre med ryggstift og squarefolt, trykket for Boa av Konsis

Blokkliming

Blokkliming gjør det enkelt å fjerne ark fra skriveblokken. Man kan blokklime på kort eller langsiden, og vi legger gjerne på en bakpapp for å få blokken mer holdbar.