Konsis kreative byrå: 13 kreative hoder står klare til å gjøre deg synlig!

Design og kommunikasjon

I tett samarbeid med våre kunder utvikler vi løsninger som er gjennomtenkt, effektive og verdiskapende. Våre kreatører skaper tydelig kommunikasjon gjennom design og teknologi.

Våre tjenester

Egen fotograf og inhouse fotostudio

Vår fotograf har mange års erfaring og har jobbet med det meste innenfor fotofaget. De fleste opptakene gjøres i studio, men med portabelt studio foretas mange opptak hos kunde eller på location. Om fotoobjektene er mennesker, produkter, mat eller miljø – bringer vi fram det fineste i dem!

Les mer om foto

Nettsider og digitale tjenester

Ønsker du å lage en nettside eller trenger du hjelp med digitale løsninger og markedsføring? Vårt team med utviklere, interaksjonsdesignere og digitale rådgivere hjelper deg i gang!

Se våre digitale tjenester

Våre kreative hoder

I Konsis er det tett samarbeid mellom markedsavdeling, design, foto, digital og produksjon – hver eneste dag! Det legger til rette for å skape ekstraordinære, kreative løsninger for kundene våre. Les mer om menneskene, kunnskapen deres og hva de kan bidra med her!

Les mer om vårt kreative team

Ta kontakt med Erik for en prat

Erik er sjef for det kreative byrået og er mannen du bør snakke med for å sette i gang en kreativ prosess. Trykk på linken under og fortell han hva du vil oppnå med din bedrift eller ditt produkt, så inviterer han deg på en kaffeprat – helt uforpliktende, så klart!