Vi spenner lerretet på blindramme for å presentere ditt motiv best mulig

Lerret

Trykk på canvas brukes ofte til dekor av hjem, i gallerier eller i kontorlokaler. Det er også ideelt for reproduksjon av malerier og kunstverk. Vi spenner lerretet på blindramme for å presentere ditt motiv på best mulig måte.

Gå tilbake til produktet

{{title}}

{{subtitle}}

Blindramme

Lettet/canvas monteres på blindramme

Motiver trykket på lerret/canvas, monteres ofte på blindramme. En blindramme er en ramme av tre som lerret spennes rundt. Både lerret og blindramme produseres etter ønsket mål, men vi har noen standardlengder det er greit å forholde seg til.

  • 20,3 cm
  • 25,4 cm
  • 50,8 cm.
  • 76,2 cm.
  • 101,6 cm.
  • 152,4 cm.

De overnevnte lengdene kan kombineres og settes sammen på ønsket måte. Det er f.eks ikke noe problem å lage et bilde på 150×50,5 cm, ønsker du rammer utenom standardformatene er dette heller ikke noe problem.

Bildet + siden av blindrammen

Målene ovenfor er nettomål på selve bildeflaten. I tillegg til dette må det legges 3,8cm. på hver side av bildet om du ønsker at motivet også skal dekke siden på blindrammen + 1,2cm i utfallende trykk.

For å gjøre det enklere for deg å lage filer som passer til våre systemer, har vi laget noe maler du kan laste ned nederst på siden. I videoen nedenfor ser du hvordan vi spenner opp ditt bilde på blindramme.

Sideveggene på alle rammestørrelsene er 38mm. Alle rammemoduler kan kombineres fritt. 12 mm overskytende legges i tillegg på alle trykkfiler. Her bør det helst være utfallende trykk helt ut. Last gjerne ned og bruk våre InDesign-maler, så er du sikker på at alt blir riktig satt opp.