Direkte markedsføring - DM - med Konsis' markedsføringsverktøy.

DM

Direkte markedsføring er en effektiv og rimelig måte å få frem et budskap på. I Konsis har vi gode verktøy for å hente ut adresselister. Vi kan hjelpe deg å skreddersy og produsere utsendelsen din, slik at den treffer rett mottaker. Det hensiktsmessig å kombinere digitale og trykte medier. Da benytter vi utsendelser på trykk, e-post og SMS fra samme database.

Gå tilbake til produktet

{{title}}

{{subtitle}}

DM som skiller seg ut

Selv om mengden papir i postkassene har blitt redusert de siste årene, blir forbrukere fortsatt utsatt for store mengder reklame hver eneste dag. For å bli lagt merke til og få mottakeren til å lese innholdet, er det viktig å skille seg ut. Vi har avanserte produksjonsløsninger som lar oss produsere direktereklame med variable data.

Trykket DM

Hvis det er en trykket DM som skal sendes ut, har vi hele produksjonslinjer for adressering, plastpakking og konvoluttering. Dette gjør at vi kan bistå deg i hele eller deler av kampanjen, med alt fra planlegging og valg av målgruppe til kvalitetssikring og selve gjennomføringen. Vårt samarbeid med Bring gir oss i tillegg førstehåndskjennskap til DM-markedet og muligheten til å velge ut de mottakerne som er mest interessante for dine produkter og tjenester.

Segmentering og adresselister

For å være sikker på at de du sender DM til er relevante mottakere av budskapet ditt, kan vi også hjelpe deg med segmentering og utvelgelse av adresselister.