Kjærligheten i de små ting - Konsis

Kjærligheten i de små ting

Det er ikke alt som trenger å ropes, brettes ut over store bannere eller tapetseres på veggen. Noen ting er best når de hviskes, legges ved som en liten hemmelighet eller en kul detalj.

Etiketter har denne egenskapen, det er kanskje den minste og samtidig den viktigste trykksaken vi har. Se for deg en krydderhylle uten etiketter – da er det fort gjort å få karri på havregrøten. Små beskjeder kan ha stor betydning. Vi trykket opp mange små men viktige meldinger for å sjekke effekten. Det ble lagt merke til, resultatet kan du se i filmen nedenfor.

Vi tenker ut, tegner opp og trykker viktige, smarte og søte etiketter i alle farger og fasonger – med og uten spesialeffekter, både på ark og på rull. Alt er produsert i Norge så leveringstiden er derfor kort. Du kan velge mellom holdbare etiketter som tåler fukt og frost, spesialetiketter – eller papirbaserte etiketter som kun skal glede en kort, men likevel en betydelig liten stund.

Så glad blir man av etiketter

Etiketter er perfekt som addons på andre produkter, enten det gjelder sesong-merkinger, korreksjoner eller logo på bakerens kaffekopp og bollepose.

Vi leverer etiketter i alle farger og fasonger som fester på de fleste flater.

Tenk. Tegn. Trykk. Vi leverer etiketter i alle opplag og trykker både på ark og på rull.

Kategorier: