Folie Archives - Konsis

Folie

Fantasifull folie

Foliering er snarveien til mål enten det dreier seg om å dekorere firmabilen, butikkvinduene, gulvet eller båten. Vi har mange ulike folietyper vi kan designe og trykke på.

Kanskje ønsker du en avtagbar og transparent folie for helgekampanjer i bakeriet? Dette er en suveren løsning for mindre objekter og som kan benyttes igjen og igjen. Uttrykket blir like profesjonelt som med permanent folie og klistres rett på vinduet.

Våre permanente folier kommer i alt fra glassklar finish til taktile filmer med signatur, farge og tekstur. På denne måten kan du velge å beholde innsynet i vinduene, men likevel dekorere de akkurat slik du ønsker. Vi har også folier som gjør at du kan se ut – men ikke inn, praktisk hvis rot bak kasser skal skjules, men du likevel vil beholde lyset i lokalene.

Gå tilbake til produktet

{{title}}

{{subtitle}}

Fra minimum bli til maksimum

Folier er fantasifullt og gøy å leke med. Alle glassvegger må ha en minimumsstripe for universell utforming, men når du først skal ha det – hvorfor ikke få hjelp av oss til å tegne ut noe som dekorerer omgivelsene og gjør det ekstra hyggelig å jobbe der?

Alt om folie

Båtfolie

Gjør båten klar for sesongen, regattaen eller andre aktiviteter! Vi folierer hele eller bare deler av båten din....

Les mer

Bilfolie

Konsis har hele produksjonen i eget hus fra design til ferdig montert bilfolie!

Les mer

Gulvfolie

Gulvfolie er den overraskende reklameeksponeringen som blir lagt merke til og husket. Konsis hjelper deg med befaring, ideer,...

Les mer

Magnetfolie

Her hos Konsis har vi er rekke typer magnetfolier for å passe ditt bruksområde.

Les mer

Murfolie

Murfolie er et ypperlig produkt for å skape tydelig wayfinding, uten å lage skilter som står ut fra...

Les mer

Tavlefolie

Tavlefolie gjør at du på en enkel måte kan endre budskap med håndskreven tekst. Vi kan foliere hele...

Les mer

Vindusdekor

Vindusdekor kan brukes til så mangt. Selvklebende folie passer perfekt til butikkprofilering og dekorering av kontorer. Konsis leverer...

Les mer
Last inn flere produkter

Vår ekspertise