Lykkehjul fra Konsis Grafisk

Lykkehjul

Lykkehjul er en morsom og effektiv måte å skape engasjement på en messe eller et arrangement. Våre lykkehjul kan profileres på alle sider og vil garantert gi deg den oppmerksomheten du ønsker.

Gå tilbake til produktet

{{title}}

{{subtitle}}

15 / 20

Lykkehjul i Re-Board

Lykkehjul fra Konsis produseres i det miljøvennlige og svært slitesterke materialet Re-Board, som har blitt laminert for å være vannavstøtende og lenger holdbare. Selve skiven som dreies er av aluminium laminert med en magnetfolie, slik at man enkelt kan bytte budskap og sette ekstra informasjon og premiemuligheter på selve platen.

Lykkehjulene er designet, utformet, trykket og montert hos Konsis og er solide og slitesterke, slik at de tåler å flyttes fra arrangement til arrangement uten at de går i stykker.

Lykkehjul på stativ

For at det skal være lett og smidig å ha med seg lykkehjul på messer og arrangementer, har vi laget et lykkehjul som enkelt kan slås sammen. Platen kan tilpasses med ønsket design, logo og størrelse. I tillegg et platen lett å bytte ut, slik at budskap kan endres fra gang til gang.

Hvorfor lykkehjul?

Hensikten med å bruke lykkehjulet i salgssammenheng er å tiltrekke seg oppmerksomhet for å komme i kontakt med nye potensielle kunder. Lykkehjulet er en kreativ og enkel måte å tiltrekke seg besøkende til sin stand.