Lykkehjul fra Konsis Grafisk

Lykkehjul

Lykkehjul er en morsom og effektiv måte å skape engasjement på en messe eller et arrangement. Våre lykkehjul kan profileres på alle sider og vil garantert gi deg den oppmerksomheten du ønsker.

Gå tilbake til produktet

{{title}}

{{subtitle}}

Lykkehjul Deluxe

Lykkehjul Deluxe er en videreutvikling av lykkehjul på stativ. Her har vi designet en modell som er raskere å sette opp. Lykkehjulet leveres i 3 deler, og har en monteringstid på under ett minutt. Det leveres med anvisninger for både montering og pakking på innsiden av gjenbrukbar pappemballasje. 

Skiven har 16 felt som kan tilpasses etter egne farger/loger. Her er det også mulig å få logo både på skiven og stativet.

Lykkehjul Deluxe med 16 felt og logo på stamme

Lykkehjul på stativ

For at det skal være lett og smidig å ha med seg lykkehjul på messer og arrangementer, har vi laget et lykkehjul som enkelt kan slås sammen. Platen kan tilpasses med ønsket design, logo og størrelse. I tillegg et platen lett å bytte ut, slik at budskap kan endres fra gang til gang.

Hvorfor lykkehjul?

Hensikten med å bruke lykkehjulet i salgssammenheng er å tiltrekke seg oppmerksomhet. Lykkehjulet er en kreativ og enkel måte å tiltrekke seg besøkende til sin stand og komme i kontakt med nye potensielle kunder.