Aktiviteter til messe og event - Konsis

Aktiviteter til messe og event

Det er få ting som appellerer mer til oss mennesker enn konkurranser. Konkurranser gir oss muligheten til å teste våre ferdigheter og utfordre oss selv, mens vi samtidig kan ha det gøy og kanskje til og med lære noe nytt

Gå tilbake til produktet

{{title}}

{{subtitle}}

Vi har utviklet ulike aktiviteter som kan skape engasjement og vekke konkurranseinstinktet hos de som besøker din stand eller ditt event.

Full treff!

«Full Treff» er en flott måte for alle å oppleve spenningen og utfordringene ved å delta i en konkurranse. Uansett om man spiller alene eller sammen med andre, vil spillet garantert være en engasjerende og underholdende aktivitet. Full Treff gir deltagerne mulighet til å velge vanskelighetsgrad selv, noe som gjør at det passer for alle, uavhengig av ferdighetsnivå.

Full Treff er laget av bærekraftig og miljøvennlig papp med en oppsamler i front slik at den kan plasseres inntil en vegg. Den kan leveres i kundens eget design, noe som betyr at spillet ikke bare er morsomt og engasjerende, men blir også et profilelement på standen. Boksen veier kun 1,5 kg og kan transporteres i vanlig bil, samt monteres på bare 5 minutter. 4 stk erteposer medfølger.

Full treff!

Gjett hva?

Har du produkter du ønsker at kunden skal bli bedre kjent med? Gjett hva-boksen en fantastisk løsning for å skape oppmerksomhet og engasjement rundt din merkevare på messer og arrangementer. Med enkel montering, praktisk design og tilpasset branding, vil den garantert bli en suksess som skaper positive assosiasjoner til din merkevare.

Boksen er konstruert av høykvalitets papp, som gir stabilitet og styrke til å støtte produkter opptil 10 kg. Boksen leveres i kundens eget design og kan fungere som en unik branding-mulighet, noe som gjør boksen til et flott markedsføringsverktøy.

Gjett hva-boksen kan enkelt transporteres i en vanlig bil, og monteres på kun 5 minutter, og er derfor et praktisk og tidsbesparende alternativ for messer og arrangementer.

Gjett hva?

Ertefest!

Ertefest, originalt kalt Cornhole, er et populært amerikansk spill som har funnet veien til Norge, og ikke uten grunn! Vår variant av spillet er laget av bærekraftig Re-board, slik at det ikke bare er moro, men også miljøvennlig. Målet med spillet er å kaste erteposer slik at de lander på platen eller i hullet, og man får henholdsvis 1 eller 3 poeng. Med dette spillet inviterer man til en morsom konkurranse. Spillet kommer i pakker med ett brett og fire erteposer, og er enkelt å transportere i en eske som passer i en vanlig bil. Monteringstiden er på kun ett minutt.

Ertefest

Lykkehjul

Lykkehjul er en morsom og effektiv måte å skape engasjement på en messe eller et arrangement. En kreativ og enkel måte å tiltrekke seg besøkende til sin stand og komme i kontakt med nye potensielle kunder. Våre lykkehjul kan profileres på alle sider og vil garantert gi deg den oppmerksomheten du ønsker.

Lykkehjul Deluxe med 16 felt og logo på stamme