Støydempende dekor fra Konsis - Vi trykker på og rammer inn Glavaplater!

Lydabsorberende plater

Konsis anbefaler å bruke støydempende dekor for å eliminere uønsket akustikk og klang. Vi trykker bildene dine på Glavaplater og monterer etter deres ønske! Harde overflater reflekterer lyd. Dette skaper klang og forhøyet lydnivå i rommet, og kan i verste fall gi et svært ubehagelig lydmiljø.

Støydempende dekor

Harde overflater reflekterer lyd. Dette skaper klang og forhøyet lydnivå i rommet, og kan i verste fall gi et svært ubehagelig lydmiljø. Der det kreves arbeidsro skaper klang og støy et dårlig arbeidsmiljø og gir negativ effekt på helsen i form av hodepine, tretthet og dårlig konsentrasjon derfor bruker vi støydempende dekor i våre lokaler.

Hva går støydempende dekor ut på?

Isolasjonsplater

Din støydempende dekor trykkes på 40 mm tykke steinullplater av høy kvalitet og rammes inn etter ønske. Maks format på platene er 270×120 cm, og formatene kan tilpasses deres behov innenfor denne størrelsen. Kvaliteten på trykket er meget høyt og holdbarheten på produktet er lang. Platene har en tekstiloverflate som gir et lunt inntrykk samtidig som at trykket har svært høy kvalitet med god fargegjengivelse.

PRfil av en støydempende plate fra glava. Trykkes på av Konsis

Innramming

Dine støydempende bilder leveres med innramming etter ønske i sort eller hvitt for enkel montering og oppheng. Rammene har et minimalistisk utseende og er av god kvalitet.

Annen bruk

I tillegg kan den støydempende dekoren brukes som:

  • Takplater
  • Felles inn i vegg
  • Romdeler

Nøkkelord: Texona wall