Støydempende dekor fra Konsis - Vi trykker på og rammer inn Glavaplater!

Lydabsorberende plater

Et behagelig inneklima er viktig for gode arbeidsforhold. Harde overflater reflekterer lyd og skaper gjenklang og en bakgrunnsstøy som kan være forstyrrende og slitsomt over tid. Derfor anbefaler vi støydempende materialer - som lydabsorberende plater.

Gå tilbake til produktet

{{title}}

{{subtitle}}

Foto: Per Kristian Lie Løwe/Konsis
Foto: Per Kristian Lie Løwe/Konsis
Foto: Per Kristian Lie Løwe/Konsis
Foto: Per Kristian Lie Løwe/Konsis
Foto: Per Kristian Lie Løwe/Konsis
Foto: Per Kristian Lie Løwe/Konsis

Gardiner, planter og møbler er med på å begrense slik uønsket støy, men er ikke alltid nok for å få et godt nok resultat. Vi anbefaler da å supplere med noen plater av støydempende materiale som vil absorbere mye lyd, og gi et langt bedre inneklima. Vi trykker bildene dine på kvalitetsprodukter fra Glava og monterer dette opp etter deres ønske!

Støydempende dekor

Bakgrunnsstøy og gjenklang gir en negativ effekt på helsen i form av hodepine, tretthet og dårlig konsentrasjon. I alle lokaler der det kreves arbeidsro (f.eks.  kontorer, stillerom, møterom m.m.)  vil man få et effektfullt utbytte av bilder som er trykket på et støydempende materiale. I tillegg til å få den visuelle dekorative effekten av et bilde, får du de støydempende fordelene som en bonus.

De fleste moderne kontorbygg har himlinger i taket som har lydabsorberende egenskaper, men dette holder ikke alltid, da mye av lyden blir reflektert mellom veggene, og ikke bare fra tak til gulv. Vi anbefaler derfor å supplere dette med støydempende bilder som tar seg av de horisontale lydbølgene.

Slik lages støydempende bilder

Isolasjonsplater

Din støydempende dekor lages ved at vi trykker ditt motiv direkte på en 40 mm tykk steinullplate av høy kvalitet og rammer det inn etter ønske. Platene produseres i 270×120 cm og dette er da naturlig nok den maksimale størrelsen på bilder vi trykker, men du står helt fritt til å velge en mindre størrelse, så lenge formatet er innenfor disse dimensjonene. Kvaliteten på trykket er meget høyt og holdbarheten på produktet er lang. Platene har en tekstiloverflate som gir et lunt uttrykk.

PRfil av en støydempende plate fra glava. Trykkes på av Konsis

Innramming av støydempende bilder

Ved å velge innramming i flotte trerammer gir du bildene dine et estetisk løft. Ikke bare vil fine motiver friske opp miljøet, men det gir samtidig en støydempende effekt – to fluer i en smekk! Du kan velge mellom rammer i enten hvit- eller sortlakkert tre av god kvalitet i et minimalistisk utseende

Trykk på himlingsplater

Hvorfor ikke bruke taket som en fargepalett? Lag noe spennende ut av et kjedelig tak som ser ut som alle andre kontorer til en fargeklatt i hverdagen. Du får garantert oppmerksomhet fra besøkende kunder, og kan live opp et monotont lokale med friske farger eller motiv som trykkes rett på himlingsplatene.

Veggmonterte plater

De støydempende platene kan også fastmonteres på vegg med aluminiumsprofiler som alternativ til innramming med trerammer. Vi har også muligheten til å skjøte flere plater sammen med disse profilene og dermed dekke hele vegger med de støydempende platene. Dette brukes i rom hvor ekstrem lyddemping er ønskelig som f.eks. til lydstudio, stillerom eller hvor støydemping i tak ikke er mulig.